Tudja esetleg valaki, hogy a Viv@ tévé (elnézést a reklámozásért) adása interneten milyen oldalon nézhető vissza? (tudásbázis)
6. c6d087edcb
2012. ápr. 16. 18:34
Köszönöm a segítséget, amit kerestem, megtaláltam, megnéztem! Nagyon köszönöm! :))
5. EzotErika (válaszként erre: 4. - C6d087edcb)
2012. ápr. 16. 11:50
bocsi,kicsit szétnéztem ott,de látom,nem biztos,h. a megfelelőt találtam:/
4. c6d087edcb (válaszként erre: 2. - EzotErika)
2012. ápr. 16. 11:47
Jaj nagyon szépen köszönöm a segítséget, megnézem! :)
3. c6d087edcb
Sajnos az előfizetett csomagunk nem tartalmazza ezt az adót, és szeretnék ma délután megnézni egy műsort.
2. EzotErika
találtam 1 ilyen oldalt a google keresővel,hátha hasznát veszed:
1. c6d087edcb
2012. ápr. 16. 11:43
Tudja esetleg valaki, hogy a Viv@ tévé (elnézést a reklámozásért) adása interneten milyen oldalon nézhető vissza?
További ajánlott fórumok:
- Laptophoz szeretnék mobil internetet. Mit ajánlanátok!? Van esetleg korlátlan lehetőség!? Árakat is kérhetek?
- Hogy tudok adókártyát csináltatni a fiamnak? Mindenképpen személyesen kell bemenni az APEH-hoz, vagy esetleg lehet interneten keresztül is .
- Egyik internetes baratnömnek szeretnék ajándékot venni, és meglepni őt ezzel... Mit ajánlotok, esetleg egy jó könyv?:)
- Retro ruhák, kiegészítők (60'-as, 70'-es évek). Hol (milyen boltban, esetleg internetes oldalon) találok ilyeneket?
- Ismersz olyat, aki volt már internetes zaklatás áldozata, esetleg te magad voltál az áldozat?
- Hová forduljunk, ha egy esetleges Prader-Willi-szindrómás beteget diagnosztizáltatni szeretnénk? Bármilyen info, internetes fórum érdekel!