Tudja-e valaki, hogy a Széchenyi Könyvtáron kívül csinálnak-e még valahol régi újságokat bekötve adott dátummal? (tudásbázis)
Én olyat szeretnék, amelyben archivált napilapokat kötnek. 50. születésnapra készülünk, ezért 1964. 08. 07-i újságokat szeretnénk beköttetni. Így anyagot vinni nem tudok. A Széchenyi Könyvtárban van ilyen lehetőség, megadom a születési dátumot és kapok egy több napilapból álló könyvet. Már régen kinéztem, most akartam megrendelni, mert egy hét alatt elkészül. Hát, vesztemre szabadságon vannak...
Köszönöm nektek a válaszokat.
A debreceni Egyetemi Könyvtár lesz a befutó szerintem, ha más forrás nem érkezik.
szerintem kb minden könyvtárban van könyvkötészet:)
vagy ha te viszed az anyagot (és nem onnan szerzed fénymásolással stb) akkor minden egyetem környékén van legalább öt könvykötő, azoknak ilyenkor uborkaszezon van, hamar megcsinálják gondolom ha viszel nekik valamit.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Étkezési utalványok, Erzsébet-utalvány és Széchenyi Pihenő Kártya
- Jó lenne tudni mit csinálnak más nők, ha nincs kedvük a...
- Mindent az informatikus könyvtáros-ról!!!
- Tud valaki az Országos Széchenyi Könyvtáron kívül olyan helyet, ahol csinálnak szülinapra készített újságot?