Tud v.ki valami jó krémet sarok ápolásra? (tudásbázis)
Igaza van pillango2-nek, azaz Katalinnak; a bőr megvastagodása, ill. a sarokrepedés a szervezet elsavasodásával van összefüggésben.
Ezzel együtt jobbnál jobb ötleteket adtatok egymásnak, illetve nekem is. Most már van választék. Köszönöm, és mindenkinek sok sikert a szép láb eléréséért!
Tuti megoldást tudok! (véletlenül keveredtem ide, mostanában nincs időm, de megnéztem a fórumtémákat és úgy gondoltam segítek!)
SCHOLL: Heel Repair Cream 1700 Ft körül kapható a DM-ben (azt hiszem) de tuti megéri az árát! Ne sajnáld!
Évekig hasonló problémám volt, a pedikűrösöm is ajánlott valamit ami csaknem ennyibe került, de nem segített. Ez viszont 2-3 napon belül csodát tett velem. Használjátok időnként! A bőrkeményedést természetesen ezután is kezelni kell - nem tudom, hogy miért jön ez elő, nekem sem volt fiatal koromban - de a sarok repedését megszünteti! Kiváncsi lenné k a tapasztalatokra. (Nekem pótdoboz is van itthon, annyira jó!!!!!)
sziasztok.
én már sok sok mindent kipróbáltam.
avon, meg ilyen olyan krém, pedikűrös...
de nem nagyon változott igazán semmi.
egyszer aztán kipróbáltam a reklámoknak engedve a sholl sarokrepedésre való krémjét és lőn csoda nagyon tuti!!!
nem olcsó 1500-1700ft között lehet beszerezni de nagyon jó.
esténként természetes habkővel szárazon leeszelem, megtusolok, és utána bekenem ezzel a krémmel.
nagyon jó!!!!!!!!!!
Én vagy a fémdobozod Niveát használom,vagy a Drogériás Baleát.Ez utóbbi ugyanolyan kerek tégelyben van mint a Nivea,csak pont a fele az ára.
Terhesség alatt a hasamat is ezzel kentem és nem repedt ki.Pedig hajlamos vagyok a striákra.
Én is sokat kínlódtam hasonló problémával. Sokfélét kipróbáltam: Sholl, Avon, Oriflame, gyógyszertári ..
De kb. 1 éve megtaláltam a tökéletes krémet a Neutrogena lábkrém norvég formulával száraz és megkeményedett bőrre.
Rendszeres használat mellett olyan lett a lábam, mint gyerekkoromban:))
Szerintem tökéletes!
Menj el pediküröshöz, aztán pedig kend be éjszakára Neogranormonnal, és húzzál rá zoknit.
Egy hét után nyoma sem lesz.
Ha repedesek vannak a sarkon,az a szervezet savassagat jelenti.Kuszobold ki,es megszunikNekem mukodik.
pillango2
Allgasan.
Bioboltban lehet kapni, meg talán patikában is.
Én már sokféle krémet kipróbáltam, és egyedül ez vált be.
A krém mellett fontos a rendszeres ápolás, az elhalt bőr eltávolítása...
A sarok berepedezésétől függően, pedikűrös vagy otthon áztatás után reszeld le. Amit a papucsos időszakban érdemes rendszeresen végezni.
Egyébként a legjobb esti fürdés után bekenni, Patikában kapható bőrpuhító krém néven ismert "keverékük" néhány csepp olajjal elegyíteni. Ezt ismételd rendszeresen, ha kell egy este többször is. Néhány alkalom után már csak max. 1x kell!
Nappalra nem ajánlok krémet a sarkadra, mivel papucsban szoktál járni. A krém végett sokkal jobban fölszedi a lábad a koszt, jobban rátapad.
Használtam pl. az Avon-nak a zöld színű sarokpuhító krémjét, az előtt is dörzsizni kell a sarkad, de valahogy nem vált be, mert elég hamar újra megkeményedett a bőröm és berepedezett. Tehát a Nivea-nal maradtam, a szüleim is ezt használják és nagyon meg vannak elégedve.
Természetesen mindenkinek más válik be, ki kell próbálni több krémet is, h neked melyik lesz a legjobb. (Így van ez mindenféle krémnél.)
További ajánlott fórumok:
- Hány éves vagy és milyen arckrémet használsz? (sima hidratálót, valami nevesebb, komolyabb krémet, szemránckrém stb.)
- Szüleim 24 órás otthoni ápolásra szorulnak, hol keressünk megbízható ápolónőket?
- Tartós ápolásra szoruló beteg gondozása kinek a kötelessége?
- Műtéti hegekre tudsz valami jó krémet, ami segít halványítani?
- Férjemnek a KFT-je kb két éve felszámolás alatt van nincs jövedelme kórházi ápolásra jogosult e?
- Kipróbáltál már valamilyen ajakdúsító krémet?