Tud egy férfi olyan jó masszőr lenni, mint egy nő? (beszélgetős fórum)
Hogyne tudna!
Évekig jártam egy vak férfi masszőrhöz, nála jobbat még sosem találtam.
Na, mégsem volt benne hogy férfi offolva.
A tiszta ruha szakmai szempont, a kiütéstől meg nyilván félne az ember hogy fertőző lehet. De ezeken túl az a nyerő aki ki tudja szedni a görcsöt a nyakamból meg a derekamból. :D Nem a kirakatba fogom tenni azt az embert, nem kell szépnek lennie. :) Aki jár masszőrhöz, ugyanígy van vele. (hacsak nem alibiből jár, mert tetszik neki az illető)
Én igen, de sokan meg nem.
De pl. ha masszőrt kellene választanom, akkor mindenképp olyat választanék, aki nem visszataszító számomra.
Előítéletes vagyok;)
Tehát, nem szeretném, ha számomra egy nem szimpatikus, nem tiszta, stb. férfi vagy nő, hozzám érjen.
Még azt sem szeretném, hogy az illetőn látható szemölcsök legyenek, vagy ronda kiütések, stb.
Hiába lenne jobb masszőr én akkor is azt választanám, akinek a bőre makulátlan, szép a keze, tiszta a ruhája, stb.;)
És PONT az a két kivétel dolgozik velem :D
Ott valami más baj lehet annál a masszőrnél, vagy a nőnek van nagyon ügyes keze, azért inkább hozzá mennek :)
Orvost is az alapján választ a magyar, hogy nő, férfi, meleg, hetero? Merhogy az még beléd is nyúl ha úgy van.
Ezt a masszőr barátnőm mesélte.
Nekem nincs tapasztalatom.
Ő nő, nem túl dekoratív, azaz nem egy bombázó, már 50 feletti, de hónapokra előre nincs szabad időpontja.
A férfi kollégájának alig van vendége, azaz van, de közel nem annyi, mint neki.
Az okokat "vizsgálva" derültek ilyen és ehhez hasonló gondolatok.
Az, hogy a nem tudom, hány millió férfiból kettőnek nem számít, a többinek bizony számít. Ilyenek vagyunk mindenben. A magyarok túl előítéletesek mindenben. Tagadhatjuk, de így van;)
Örülök, hogy végre nem a masszázs extrákkal a lényeg.
Teljesen mindegy, hogy férfi vagy női masszőr. A szakmaiság a lényeg. Értsen a fogásokhoz, a vendég elégedett legyen. A kinézet (dekoratívság) ebben az esetben nem számít. Olyan legyen, aki bizalmat ébreszt bennem. Értem ezalatt, hogy tiszta legyen, tudjam, hogy a masszázságyon az előző páciens után cserélve lett a lepedő. Ha utánam lecseréli, ez bizonyíték arra, hogy az előttem lévő után is megtörtént a csere. Ha az első alkalom után elégedett vagyok, és szükségét érzem többszöri ismétlésnek, akkor tőle kérek következő időpontot.
Benned nem, de sokakban igen.
Mint FI-ben is, hiszen szerinte a dekoratív nőknek több a vendége;)
Én nem szeretem, ha masszíroznak. Van egy barátnőm, akinek nagyon ritkán 'megengedem', hogy megmasszírozzon, de soha nem mennék idegenhez, mert valahogy zavar, hogy olyan közel jön, de én agyas vagyok;)
Szerintem sokkal több az előnye (könnyebbsége is)...
Mint női masszőr írom most ezt.
Akikről én tudok, legalább 3 hónappal előre full tele van a naptárjuk.
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- Jobb lenne férfinak lenni
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Jobb nőnek lenni, mint férfinak, mert...
- Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie?
- Tudtok ajánlani Győrben egy erőskezű férfi masszőrt?