Tud-e valaki étrendmindát javasolni, ahhoz, hogy 10 éves lányom 7-8 kiló súlyfeleslegét le tudja adni? (tudásbázis)
Az egészség védelméhez hozzálátni soha nem késő!!!
„Az egészséges polgár az állam igazi vagyona. ”
/Dr. O. Z. Hanish/
Azok részére
- akik hisznek abban, hogy az emberi élet minősége javítható,
- akik jobbítani akarnak életükön, egészségükön és
- akik keresik a hozzá vezető utat.
„Az önpusztítás helyett felébreszteni az élet, a megismerés felé haladás vágyát, gyakorlati módszert mutatni, hogy ne haljunk meg teteink, életmódunk, tudatlanságunk miatt. ” /Dr. Oláh Andor/
Mit jelent az életreform?
Átalakítani az életmódot az embernek a törzsfejlődésben elfoglalt csúcshelyzete szerint, önmagunkat regeneráló eljárásokkal:
- tudatos önkontrollal,
- a légzés megjavításával,
- fejlesztő dinamikus gyakorlatokkal,
- a táplálkozásmód megreformálásával,
- tudatos folyadékfogyasztással,
- mentális gyakorlatokkal, … hogy
Ne keljen:
- áldozatul esni saját és mások tudatlanságának,
- félni a nem várt, „véletlen” betegségektől,
- gyermekeinket betegnek látni,
- „túl korán eltávozni” - hosszú kínos szenvedés után, … hogy
Elérjük:
- a tisztes, egészséges életet - a természettel való „megbékélésünk” által,
- boldogságot, harmóniát - a sorsunk kézbevétele és helyes választások által,
- egészséges utódaink legyenek - akik örömet szereznek nekünk, és sikeresek,
- s közben önmagunkat egyre jobban fejlesszük, jobbá tegyük.
„ … egészségünk megőrzése nem kényünk – kedvünk tárgya hanem morális kötelességünk. ” /Dr. Deák István/
A valódi egészség nem csak a jótékony természet ajándéka, … Csak úgy lehet fenntartani, megőrizni, ha összhangban élünk a természettel, ha betartjuk az egészséges élet szabályait, azokat a szabályokat, amelyeket lehet, hogy Ön is nap mint nap megszeg…
„S ezen törvények alól nincs kivétel. Ha megszeged – megbűnhődsz, ha betartod – üdvözülsz!” /Röck Gyula/
Sziasztok
Nézem a fórumot és jó a téma. Az én lányom 9 éves 141 cm és 42kg. Sportol úszik, táncol, iskolai balett és nem mozdul...viszont jó fáradt.Kivizsgálták;semmi. A vacsora már 2 éve csak saláta meg gyümölcs. Nem fogyóztatom, az étkezéseken változtattam, de nincs eredmény. Van valakinek ötlete?
Hány kiló most?
Szerintem is nyúlik majd,ha kamaszodik,de valamit nem ártana sportolnia.Az sosem árt!
Az én húgom 8 éves, 40 kg körül van, sokat mozog, de nem fogy. Majd kamaszodáskor megnyúlik. Egy kisgyerek még ne fogyókúrázzon szerintem... Fejlődő szervezet...
Persze csoki helyett inkább gyümölcsöt egyen, de azért csak óvatosan a változásokkal :)
A kedves barátomnak igaz kicsit idősebb volt a fia, de az update módszerrel leadta a feleslegét !
Szerintem az egy nagyon egészséges, mégis hatékony módszer! Szerintem az ilyen idős gyerekek, a sok nasitól hiznak el, ha azt vissza veszed, és többet mozog gond nélkül letudja adni!
Biztos,hogy táplálkozási zavarból adódik ez a súlyfelesleg?
Orvos tanácsolta a fogyást?
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Leküzdjük a nagy súlyfelesleget!!!
- Akiknek 20 kg feletti súlyfeleslegük van
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)