Transformers robot 4 évesnek (beszélgetés)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Persze hogy nagyon örülne ha megkapná a robotot-csak engem kicsit sokkol a külsejük-nekem rögtön a harc meg a durvaság jut az eszembe róluk.
Lehet, mert én nő vagyok - és a fiúk máshogy látnak dolgokat.
Mostanában állandóan harcol, lövöldözik a fiam-pedig soha nem vettünk neki se pisztolyt, puskát, még fakardot sem. De ő leleményesen megoldja-bármi megfelel fegyvernek: fakanál, bot, legóból csinál egyet. Most ilyen lövöldözős korszakot él-tudom ez a fiúknál normális (van egy csomó fiú a családban) de azért nem szeretném ha csak ezt játszaná.
Szóval erős kétségeim vannak a transformerssel kapcsolatban....és tényleg nem tudom, hogy ő át tudná-e már ezeket alakítani.
Mindig mindent nem lehet megkapni-azt is meg kell tanulni, hogy vágyakozni, várni kell bizonyos dolgokra.
Őszintén megmondom, hogy nem tudom, hogy van-e olyan verzió, amit egy négy éves is át tud alakítani, de ha megkapja, akkor előbb-utóbb sikerülni fog.
Hogy fejleszt-e? A kézügyességét és a fantáziáját biztos megmozgatja, hogy valamiből egy másik valami lesz. Ha nem is az a klasszikus fejlesztő játék, azért nagyon nagy örömet okoz, ha megkapja, amire annyira vágyik, az is fejleszt, az örömérzést fejleszti, az örülni tudást;)
Az én fiam már 13 éves, neki is volt ilyen dilije. Már nem is emlékszem mi volt akkor a menő. Talán Bakugan (lehet nem helyesen írtam)
Nem volt neki. Volt kicsi puskája, pisztolya, az oviban kiélte ezeket a játékokat.
Meg apa csúzlit csinált neki, együtt faragták ki, és együtt lövöldöztek üres üdítősflakonokra. Tudom ez sem helyes, de harmic éve is ezzel játszottak a gyerekek.
A Galaxy-nál elég sokat találtam a neten, érdemes ott körülnézni.
Fejleszteni? Max annyit, hogy hogyan kell úgy csavargatni, hogy a robotból pld. autó, repülő, állat, stb. legyen.
Ezek nem fejlesztő játékok, de az én fiamnak is volt (egy olcsóbbat vettünk, így amikor a sarokba dobta, nem volt nagy érvágás).
A kisfiam meg van őrülve a transformers robotokért-az ovis társainál látta és azért nyúz hogy ezt vegyünk neki a szülinapjára.
Megmondom őszintén, én ezt a játékot nem ismerem, de ha megnézem a képeket a neten, akkor egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ezek a robotok 4 éves gyereknek valók. De lehet én gondolom rosszul-ezért kíváncsi lennék hasonló korú gyerekek szüleinek a véleményére.
Fejleszt ez a játék egyáltalán? Valamit csak tud, ha ennyire odavannak érte a kölkök...
Kérdezném, hogy tudtok olyan transformerst ajánlani, amit egy 4 éves is át tud alakitani (vagyis elég nagy) és nem annyira ijesztő a külseje?
További ajánlott fórumok:
- Hány évesnek érzed magad?
- Ki hány évesnek érzi magát?
- Egy 6 évesnek 'való' a temetés?
- Szerinted hány évesnek jó lenni?
- Keresem egy dal előadóját és címét: az új Transformers film előzetesének legelején a sárga robotból ez a dal szól néhány másodpercig.
- Hol árulnak hangátalakitható sisakot transformerest?