Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Törzspontgyűjtés változások fórum

Törzspontgyűjtés változások (beszélgetés)

9. 55Judit (válaszként erre: 7. - Pulcsis)
ma 15:10
Pl. biztos jó gyűjteni.😉 Én nem tudom, nem gyűjtöm, csak gyűlnek maguktól. De mikor és miért, gőzöm nincs. Más dolgok érdekelnek.😀
8. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 3. - Ghost👻)
ma 15:04

Megérdemlik? Mármint a pontokat. De miért? Miért érdem az, ha valaki itt tölti a szabadideje egy részét?

Nem, nem érdem. Az érdem az én olvasatomban egészen mást jelent. Szerintem tök mindegy, ki hányadik oldalon szerepel. Az én szememben nem attól jó fórumozó valaki, hogy az első vagy az utolsó oldalak egyikén szerepel. A mondanivaló, a tartalom a lényeg.

Persze ez nem ellened szól, félre ne értsd! Csak az érdem szón akadtam fent.

ma 14:56
Még ha jók lennének valamire ezek a pontok, megértem, de ííígy...
6. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Hoxa)
ma 14:42
Köszönjük szépen! Nagyon szuper! Így mindenki megkapja, amit szeretne.
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Ghost👻)
ma 13:53
De, értsd meg! Régen a gyerekek szájából a lufi lógott ki, körülötte csurgott a nyáluk. Erre mondták hogy olcsó játék együgyű gyerekeknek. Na a pontgyűjtés hasonló, csak ez felnőtteknek van.
4. Hoxa (válaszként erre: 3. - Ghost👻)
ma 13:50
Ez is egyfajta hobbi vagy tekinthetjük játéknak is.
ma 13:45

Egyèbkènt mire jó ez a pontvadászat?

Elhiszem,hogy jó èrzès az első oldalon szerepelni. Megèrdemlik,hisz èvtizedek óta itt vannak ráadásul aktív tagok,de a 86000.-iknek mièrt ilyen fontos,hogy vonalakkal nyomjon tele amúgy is csak pontvadászatra lètrehozott fórumot?

Sosem fogom megèrteni.

2. Hoxa
ma 13:39
Cserébe szeretném kérni, hogy ha egy fórumcím mögött a "beszélgetés" szót látjátok feltüntetve, akkor az egyszavas válasz helyett fogalmazzátok meg a mondanivalót, vagy fontoljátok meg a fórumba való beírást. Törzspontvadászatra most már az egyszavasok és a fórumjátékok is alkalmasak.
1. Hoxa
ma 13:27

Sziasztok!

Éjjel már úgy fog lefutni a törzspontszámítás, hogy az egyszavasokért és a fórumjátékokért is ad pontot a rendszer. Azért gondoltam át a korábbi döntést, mert néhányan a pontok miatt a normális, kifejtős fórumokat egyszavas, semmitmondó, értelmetlen hozzászólásokkal, sőt néha egy vonallal vagy egy pipa ikonnal kezdték megtölteni. Megmondom őszintén, felháborodtam ezen. Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen kétségbeesett küzdelmet jelent 10 fórumhoz értelmesen hozzászólni. Lehet, hogy most kicsit keményen fogalmaztam, de van bennem törekvés a kellemes és értelmes fórumozás fenntartására és az kevésbé értékes témák szűrésére. De azt belátom, ennek megoldásra nem a törzspontokban keresendő. Ezen még dolgozunk.

Változtatni fogunk még majd a törzspontrendszeren, ezekről majd ebbe a fórumba fogok írni. Akit érdekel majd, kedvencelje be!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook