Történt mással is ilyen oltásnál? (beszélgetés)
Hát mikor érnek véget az érettségik, ha nem május 10-n??
Amúgy most láttam a norbiról egy cikket, o is a kinaival oltatta magát, pedig egy par eve majdnem meghalt szívműtét közben, ha jól emlékszem, akkor hogy is van ez?
A kitöltendő nyilatkozaton ott volt minden drága. A nevem, a korom es a taj is. Azt elvette az asszisztens nőci es mivel nem járok kórházba, más nem is volt a nevem alatt. Szia
Igen, tegnap észre vettük mi is, hogy összeomlott. Az tetszett, hogy terheléses támadásként emlegetik:DDD
Tegnap, pénteken kitudódott, hogy alfogyott a Pfizer és akik most ijedtek meg, azok megrohanták az oltópontokat.
Az online időpontkérős oldal meg öszeomlott.
A regisztrációt TAJ alapján nem ellenőrizték, de a 10 éves kórtörténetet TAJ nélkül igen..:D:D
Hétvége van!
Ma nem néztek semmit, az tuti
Érdekes, hogy azt harsogják, hogy regisztrálni kell és időpontot foglalni, majd sokan beálltak a kígyózó sorba és megkapták az oltást...
Egyébként azt nem is nézték, csak simán besétáltam, először a pfizeres rendelőbe mentem es ott sem ellenőriztek semmilyen regisztrációt
Kezdem en is azt hinni. Ehhez a kórházhoz tartozom lakhely alapján.. de mindegy is, felhívom majd őket es megmodom, hogy mehet a kínai
Nem tud újra regisztrálni.
Nem opcio, hogy masik oltopontra regisztralsz? Szerintem csak egy tulbuzgo dokit fogtal ki.
Leírtam, hogy kínaira regisztráltam
Annyit mondjuk megtehetsz, hogy elmész vérvételre, de szerintem beszélj a háziorvosoddal, majd ő megmondja, hogy mehet e a kínai.
Én úgy tudom, hogy pont a kínai az, aminél nincs senki kizárva.
Akkor miért nem küldött át a másik rendelőbe?
Jah csak megijesztett ezzel a pm. Beteg nem kaphat kínait sztorival... bar egy nagyon fiatal nő volt, lehet ezért ilyen lelkes még és félős.
Nem arról van szó, hogy elhinni vagy sem.
Adott a tennivalód: kérsz sürgősségi beutalót laborra.
Nem!
Így már értem!
Eddig azt gondoltam, hogy ho-nál történt.
Szerintem, ha nem kaptad meg a pfizert, akkor menj el a ho-hoz, hogy kínait kérsz és kész.
Szerintem beadja simán;)
Annyira nehéz elhinni ezt a sztorit? Nem értem
Az oltópontos, meg hihetőbb!
Van néhány túlbuzgó doki.
Itt is olvastunk már arról, hogy az egyik megkaphatta az oltás kovid után 2 hónappal a mellette lévő szobába meg nem....
Az nagyon jó, mivel most találtam ezt a fórumot, a gyakoritól már hányingerem van, de ezek szerint itt is kedves emberek vannak. Biztos nem én “vergődtem”
Ja értem!
Most a tömegesen beregisztráltál kínaira, azaz időpontot foglaltál, és ott mondta az épp ráérős orvos, hogy így nem kaphatod meg a kínait.
Akár háziorvosnál, akár oltóponton kapjuk az oltást, a h.o döntése, hogy mi az amit esetleg nem kaphatunk.
Tehát ő tudja, hogy van-e olyan betegsége, ami kizár bizonyos típusú oltásokat.
Na de, ha tegnap megkaptad, akkor mit regisztrálgatsz?
Nem háziorvosnál voltam, hanem kórházban, oltoponton. Regisztralam a kínaira.
Mivel nekem kifejezetten az kell. Jövő héttől mar az oroszra lehet regisztrálni
Tehát, a dokid adott időpontot kínao vakcinára, majd amikor oda mentél, hogy beadja, megnézte, hogy mi volt 10 évvel ezelőtt, és elküldött, hogy így nem kaphatod meg?
További ajánlott fórumok: