Topshop-os Air Climber taposógép/lépcsőző/stepper (beszélgetés)
Hát itt mi történt? Kitörlődtek a hozzászólások?
Na mind1.
A Co..ban most akciós és van hozzá dvd. Ha vesz valaki, akkor számoljon már be légyszi, hogy tényleg van e dvd hozzá!!
Sziasztok!
Tudom, hogy régi a fórum, de már unom a szobabicajt és a LM-t. A konditeremben pedig a taposó volt a kedvenc mindig is. De a minikkel fenntartásaim vannak. Most már egészen elérhető ezek ára!
Azóta mi a vélemény a használatról? Megéri?
És az a kérdésem, hogy nincs e bizonytalanság, amikor taposod? Mert ugye a konditermiekbe lehet kapaszkodni, támaszkodni.
Egyébként jó kis gép, komolyan! 1 hét után nagyon sokat változtam.
Egyébként nemtudom h az eredetiséggel van e probléma, szerintem csak kifogtam egy selejtet, és nekem a rugók is aláhajlanak.
Nemtudom ti hogy vagytok vele.
Mindenesetre telefonálok és szerintem kicseréltetem! Bár elég rossz h a postaköltséget is ugyebár nekem kell állni....
A roscosat rendeltem nem az eredetit.
De mit kellene csinálni h ne eresszen lentebb ?:(
Szisztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy milyne eredményeket értetek el?
Csak láb és fenékre jó, vagy hasra is?
Előre is köszi.
Folyt.köv.
Amugy nagyon jó!1 hete használom és ez pici változást már most látok!
Hát hanja az van rendesen,de szerintem van az eredetinek is!Mivel levegő már a két pedál közt elég furi hangot ad ki!Hangos.
Akinek eredeti van attól kérdezném hogy az eredeti air climber is hangos?
Hello! Azt szeretném kérdezni h a top shopos és a más helyről rendelt pl Rosco honlapján van e különbség az air climber között?
szerintem ugyanaz nem csak utánzat.
Szia!Én a ROSCO honlapján találtam air climber utánzatot 18.900.- +1000 szállitási költségért.
Ugyanaz mint az eredeti és 2 nap alatt kihozta a futár.A honlapon kell megrendelni hogyha érdekel.Amugy az eredeti top shopos most 24.900.-
Végre! Kedden megjött a stepper :))
Először fél órat tapostam, nem is volt annyira fárasztó, mint gondoltam. Szerdán és csütörtökön már 1 órát :) Sztem menni fog ez. Izomláz van egy kicsi, de elviselhető :) Azon viszont meglepődtem, h a hasam szinte teljesen lement (volt egy kis felesleg, de hipp-hopp, eltünt) Remélem hasonló eredményeket fogok elérni fenéken és combon is :)
Szia Szotyika 1984!
Nekem van egy eladó air climberem. Eredeti TOP SHOP-os. 24.000,- ft-ért eladnám!
További ajánlott fórumok:
- Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék.
- Van olyan, aki rendszeresen használt-használ taposógépet? Ki mennyit fogyott tőle és mely testrészekre hat inkább?
- Szerintetek rossz az izmoknak a napi 15-30 perc taposógépezés?
- A taposógéppel lehet fogyni?
- Leg magic, vagy a taposógép jó kardio edzésre?
- Segítséget kérnék TopShop-os rendeléssel kapcsolatban! Mi történik, ha nem veszem át a csomagot?