Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tömés után érzékennyé vált a fogam, mitől lehet? fórum

Tömés után érzékennyé vált a fogam, mitől lehet? (tudásbázis)

2023. szept. 20. 18:11
Azóta eltelt 6-7 hét a tömés óta. van,hogy napokig nem fáj aztán valamitől belenyilall vagy érzékeny lesz és akkor pár óráig fáj/érzékeny. Aztán elmúlik Az egyik orvos töméscserét javasol...csak attól félek, akkor előlről kezdődik az érzékenység és a hónapokig várakozás:(
7. JuditC (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
2023. szept. 7. 07:04

Na én is így vagyok, pontosan! Kicsi lyuk-megelőzésképpen tömjék be...aztán mégis csak fáj...

2-4 hónapig fájdogált? ...akkor még nekem is hátha van remény...te voltál vele vissza ezalatt? Azért ennyi ideig ha fájdogál az nagyon idegesítő lehetett...

de jó neked, h elmúlt!

2023. szept. 7. 07:02

Sziasztok, újra hozzászólnék.

Eltelt tömés óta egy hónap. Voltam vele vissza orvosnál: zöld elmexet ajánlott...azzal mosom, kenem is rá pakolásként: jó volt kb 2 hétig, de most újra vissza -visszatér az érzékenység. Néha ne tudom eldönteni, hogy a fogam vagy az ínyem fáj? az ínyem ott a fogam tövében fent, ahol tömték:(

Holnap elmegyek egy másik fogorvoshoz, hátha valami mást tud mondani rá.

5. pteri (válaszként erre: 1. - JuditC)
2023. aug. 14. 18:59
Nekem mindig sokàig érzékeny, a fogorvos szerint normàlis. Mindenkinek màshogy , van akinek pàr nap, màsnak pàr hét.
4. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - JuditC)
2023. aug. 14. 06:52
Nekem is volt olyan hogy nagyon mini lyuk tömése után hónapokig érzékeny volt a fog. Előtte nem fájt mert én tényleg rögtön rohanok betömetni ha van pici lyuk, utána mégis kb 2-4 hónapig fájdogált, de azóta semmi baja.
3. JuditC (válaszként erre: 2. - 94a06e9696)
2023. aug. 13. 18:10

köszi a választ.

hát ez nem jó hír:(

neked is ugyanígy volt? mennyi időt vártál a húzásig?

2. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - JuditC)
2023. aug. 13. 17:06
Sajnos nekem van élményem, egy teljesen fájdalommentes kis lyuk már-már esztétikai tömése után lett belőle foghúzás. Még szerencse, hogy egy amúgy semmire sem jó bölcsesség fog volt, és nem egy első. Gondolom ha nem ez a fog lett volna, akkor gyökérkezelés lett volna a vége, de ezt annyira nem akartam megmenteni...
2023. aug. 13. 16:24

Sziasztok

Jobb oldalon felül a 2 fogamat betömték már másfél hete. Sajnos azóta nagyon érzékeny lett a fog. Kompozit tömés D P.

Ez gondolom azt jelenti, hogy 2 irányból tömték be a fogamat. Elvileg kis tömés volt, és nem volt közel a pulpához...

Ezért is félek nagyon, hogy nem normális ennyire érzékenynek lenni?

Valakinek volt ilyen élménye, és mi lett vele aztán?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook