Toll párnát lehet mosni? 30 fokon betettem egy kímélő mosásra. Hogy szárítsam? Lesz valami baja? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm mindenkinek,a párnát kimostam..egésznap fordígattam...még a holnapi nap forgatom,szárítgatom este kibonotm belefújok hajszárítóval és jó is lesz:-)
Filcike!Szerintem nem kell annyira véresen komolyan venni:-)
Ezzel azért vigyázni kell,hogy napra kiteszed!
Pont a meleg miatt hamarabb kelnek ki az élősködök petéi és eszméletlen mennyiségű atka lesz és egyebek a párnában.
Én a gyerekek pehelydunnáját mosom ki évente.
Az a titka, hogy gyakran kell felrázni, forgatni.
Viszont én kirakom a napra is. Soha semmi baja. Istenien felfrissül.
Ha mégsem találod jónak a száradás után, akkor fejts fel egy kis lukat oldalt. Azon a lukon a hajszárítóval jól szárítsd ki. Utána összevarrod.
Nekem bevált.
Szia!
Én is ki szoktam időnként mosni a toll párnákat semmi baja, tedd ki utána a napra, forgasd-mozgasd többször k száradás közben.
Szia! :D
Igen lehet.
Száradáskor többször forgasd át,rázogasd,próbáld a csomókat széthúzni.
Azért én utána indítanák egy üres mosást a géppel :)
Ha lehet, a következő mosásod, ne fekete legyen :)))
Sziasztok!Én meg azt szeretném kérdezni hogy szivacs párnát is lehet mosni gépbe?
Előre is köszi:)
További ajánlott fórumok:
- A tollból készült párnát lehet mosógépben mosni?
- Tudja valaki hol lehet kapni olyan speciális párnát ami segít megelőzni az alvásnál kialakult ráncokat?
- Hogyan szárítsam a mosógépben kimosott edzőcipőt?
- Ha a pöfeteg kekszet megsütöttem ma, betettem dobozokba, az hétfőn még finom puha lesz ugye?
- Fehér sportszár piros csíkkal - betettem 90 fokos mosásra, rózsaszín lett
- Házilag szeretnék citromfűteát készíteni, szárítsam meg a leveleket vagy frissen szedve is készíthetem?