Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Tökéletes anya, nő, feleség! fórum

Tökéletes anya, nő, feleség! (beszélgetés)


Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tökéletes anya, nő, feleség!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
377. kingi7
2010. febr. 3. 20:02
Egyébként nagyon sokféle van! :)
376. kingi7
2010. febr. 3. 20:00

Csorba téma :) Én valamikor a székely exem anyukájától tanultam :)


Magyarosabb :)

kockára vágott disznó hús-lehet csirkeaprólék, húsgombóc- kevés dinsztelt hagymán sóval, borssal lestyánnal megfőzni, rakni bele, répát, borsót,zöldbabot petrezselyemgyökeret, kevés krumplit, lestyánból és borsból teszek bőven, hogy jó ízes legyen. Nos van ez a BORS nevezetű román fűszer nem tudom mi van benne valami erjesztett gabonaféle...ilyennel szoktam savanyítani,de ha nincs talán egy kicsi ecettel lehet megpróbálni valamint a végén teszek bele egy kis paradicsomlevet vagy sűrített paradicsomot



Legalább ilyen finom az ukrán BORCS leves-céklaleves :)

2010. jan. 30. 09:39
szep jo reggelt.mind vilaga mentetek?:))))
2010. jan. 29. 20:25
nallatok nem lehet csombordot kapni?na ez erdekes.itt uton utfelen kapsz
373. latina
2010. jan. 29. 19:38

van jó háztáji "majorsághúsom" a fagyasztóban, hordja nekem faluról mindig egy asszony, na majd abból lesz a csorba:)

annyira untam már a tyúkhúslevest!

(marhát nem eszünk, csak ritkán, gulyáslevesbe, birkát meg rendelni kell, és nem biztos, hogy nem nem nagyon faggyúsat fogsz ki...)

372. latina
2010. jan. 29. 19:31

Ibi, köszi az infókat a csorba levesről

mert úgy látom az elkészítésből leves

csombordot halvány fogalmam sincs honnan szerezzek...

a tárkony ismerem, csak rákérdeztem, mert máshogy írtad. A kertben nevelgetek pár fűszernövényt, de eddig azt az izsóppal kimerítettem a leg különlegesebb és legnehezebben fellelhetőbbet:)

371. latina (válaszként erre: 370. - 8696017fc8)
2010. jan. 29. 19:29
de lökött vagy :)
2010. jan. 29. 15:42
mindenki elmenekult a paraszt aszonytol?DDD
2010. jan. 29. 14:25
mar mint a kapalasi szezonra gondolok.az agyas keszitest meg tanulom.
2010. jan. 29. 14:24
mig el az ember mindig tanul.nem, tudom,mennyire vagyok othon de szeretem csinalni,mig nem nagy a hajsza
367. 40163fd81d (válaszként erre: 366. - 8696017fc8)
2010. jan. 29. 14:19
Akkor te nagyon ott vagy a természetes gazdálkodás,télire eltevés,és termeljünk meg mindent magunknak terén ,igaz?:)
366. 8696017fc8 (válaszként erre: 365. - 40163fd81d)
2010. jan. 29. 14:12
nekkem le kell vagni mind 3-at.sajatunk van
365. 40163fd81d (válaszként erre: 356. - 8696017fc8)
2010. jan. 29. 14:09
Én nem szoktam marhát venni,birka húst meg amúgy sem lehet csak úgy kapni,azt fel kell hajtani ,legalábbis nálunk:))
2010. jan. 29. 13:45
vallaki igert nekkem Dona meghivot de eltunt az illeto
2010. jan. 29. 13:44
tud vallaki vallamilyen baratkozo oldaltahol ismerkedni lehet.na nem pasizasra gondolok.mar unom,hogy mindig akkor nincs itt senki mikkor en vagyok.meg hat en nem tudok mit kezdeni a :"parom megcsalt","rosz anyos",es"fogyni szeretnek "temakkal.a konyhai oldal azert nem jon be altalabban mert meg az alapanyagok kozt s van olyan ami nem tudom mit kezdeni .meg a magyaros eteleket megehetem egymagam
2010. jan. 29. 10:58
[link] ha sikerult athoznom a linket itt olvashatsz rolla
2010. jan. 29. 10:55
de ha beutod a googleba a kepekhez a tarkony szot kkapsz tobbet is
360. 8696017fc8 (válaszként erre: 359. - 8696017fc8)
2010. jan. 29. 10:54
itt megnezheted
2010. jan. 29. 10:54
2010. jan. 29. 10:52
majorsag=tyuk ,csirkea csombord=fuszer amit a magyark nkabb csak savanyusagba raknak(legalabb is itt),tarkon=egy fuszer.majd kkeresek nekked kepet rolla
357. latina (válaszként erre: 356. - 8696017fc8)
2010. jan. 29. 10:36

köszi!

már csak a következő szavak jelentésére lennék kiváncsi:majorság hús, csombord

tarkon az tárkony?savanyú tej savo az aludt tej?

lapu az a lapulevél?

a paradicsomlé és a tejes cucc nem vesznek össze az ember bélésében?

2010. jan. 29. 09:36
megigertem a csorba leirasat.nos en igy keszitem.megfozom a csontos birka vagy marha hust vagy majorsag hust aztan belleteszem a zoldseget benne van az aprora vagot hagyma is meg tarkont es csombordot is .mikkor megfot teszek belle levestesztat ,aztan teszek belle paradicsom pasztat(de jo a le is)savanyo tejjet vagy savot mikkor felfort leveszem es fuszerezem:petrezselyem lapu kapor lapu bazsalikom,zeller lapu ami ep van
2010. jan. 29. 09:14
jo reggelt mindenkinek
2010. jan. 28. 16:08
hu roman leves fele.majd elmeselem.de most hol vagyok en is hol nem
353. latina
2010. jan. 28. 15:52

én vagyok, hébe-hóba

MI AZ A CSORBA???

2010. jan. 28. 14:23
van itt valaki?
2010. jan. 28. 13:01
szoljon mar valaki a szomszedaszonynak,hogy mar tobb mint oraja itt van.
2010. jan. 28. 11:52
itt volt-28 is.de azt hiszem ezt mar irtam
349. 40163fd81d (válaszként erre: 348. - 8696017fc8)
2010. jan. 28. 10:56

Nálunk is nagyon hideg van,már hetek óta.

A hó szinte csak süpped,de még mindig meg van,még a hóemberek is :)))

348. 8696017fc8 (válaszként erre: 347. - 40163fd81d)
2010. jan. 28. 10:49
az de kozben beszeltem a parommal es csorbat ker szojaval.biztos atfagyot szegeny.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook