Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Tokaji mártás recept

Tokaji mártás recept

A Tokaji mártás hozzávalói:
2 dl átszűrt húsleves
2 evőkanál vaj
3 evőkanál 3 puttonyos tokaji aszu
2 evőkanál liszt
10 dkg piros és fehér szőlő vegyesen
1 dl tejszín



A Tokaji mártás elkészítési módja:
A vajat felhevítjük,hozzáadjuk a lisztet és elkeverjük.Felöntjük húslevessel,hozzáadjuk a bort.a félbevágott szőlőszemeket,és 4 percig forraljuk.Belekeverjük a tejszínt és sóval ízesítjük


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A tokaji mártás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook