Létezik valamilyen módszer a toka eltüntetésére? (tudásbázis)
Nagyon szívesen!
Ha esetleg párhét múlva erre jársz, számolj be róla, alakul-e?
Azt tanácsolnám, ha elfogadod, egyszerre ne sokkal kezdj, mert piszok rossz lehet, ha begörcsöl a torok, sima ásítástól is megesik nálam.
Hajrá, sok sikert!
Ha genetikai, nem tudom tudsz-e rajta változtatni.
A nyelved az állcsúcsod felé lassan nyújtogatod le, akkor még tapinthatod is, mennyire megemelkedik az állalatti rész.
Ez az átlag testsulyom, 15 éves korom óta bögyös-faros alkat vagyok, 26 évesen az esküvőmön voltam 62 kg, akkor többen azt hitték beteg vagyok.🙈 40 felett hidd el, vékonynak érzem magam, szóval, lekoplalhatok 5 kilót, viszont akkor a ciciknek is búcsút mondhatok.😔
De igazad van, genetika, csak arra lettem volna kíváncsi,hogy némi fizikai erőfeszítéssel, ami nem szike és nem plasztika, eltűntehető-e..🤔
Ebben nem vagyok biztos. Mármint abban, hogy csak a szike segít a tokán.
Ja, és abban sem vagyok biztos, hogy a 170 cm-es magasságához sok a 70 kg. Sőt, nem is kell sem férfinek, sem izomkolosszusnak lennie.
Persze ez is csak egy vélemény. Én is hallottam ilyen arctornákról, amik segíthetnek. Mást én sem tudok tanácsolni a toka eltüntetése ellen.
Szia,
Szerintem az online kardó -edzés ,hetente 4 szer.
Én reggel tornázom és nagyon hatásos .Nem terheli meg a szervezetet.
Igazad van, de orvos sem vagyok.
remélem öt betűért nem lősz főbe?
Nem szépészeti beavatkozásra gondoltam, azt tudom hogy létezik
Amúgy nem nagy, csak utálom. De ha lefelé tartom a fejem,akkor csúnyán látszik.😔
Szoktam látni olyan izomerősítő és masszírozási technikákat is, amik ezen nagyban segítenek. A nyelv körüli izmokat érdemes tornáztatni, idővel meglesz az eredménye, illetve az állcsont körül és alatt érdemes kozmetikai masszírozást alkalmazni.
Nekem a chin fat workout keresőszavakra dob fel jó videókat a témában a youtube. Vagy double chin exercises.
Sziasztok!
Lehetséges valamilyen módszer toka eltüntetésére? Nincs súlyfeleslegem (170cm/70kg) és az az átkozott toka mindig ott éktelenkedik.😡 Annyira ronda. Ha van esetleg,amitől elmúlik,kérlek osszátok meg velem!
Köszönöm ♥️
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Tudtok valamilyen módszert amivel helyreállithatnám a hormonrendszerem?
- Ha valakinek már nincs teje, hogy szpotathasson van-e valamilyen módszer hogy újra beinduljon a tejtermelése?
- Tud valaki valamilyen hatásos módszert a szőrtüsző gyulladás kezelésére?
- Tudtok valamilyen házipraktikát szem alatti duzzanat eltüntetésére?
- Milyen jó módszer létezik a seborrhea eltüntetésére vagy javítására?