Tofu ízesítése (beszélgetés)
3. ataner87
2009. okt. 28. 09:23
Már pácolódik a szójácska :) Kíváncsian várom, még soha nem csináltam.. Egy kérdés, hogy hány percig kell sütni, mikor látom rajta h készen van?
Ha vannak még receptjeid örömmel fogadom:D Köszii
2. 8e8c2f0ee9
2009. okt. 27. 21:59
felkockázod, tejfölben elkeversz néhány gerezd zúzott fokhagymát, sót, borsot, beleteszed a szóját és hagyod pácolódni pár órára. Utána kisütheted akár grillező edényben, akár teflonban.
Lehet cukrozni is pl cukor (édesitő), vanília, fahéj, citrom, citromhéj, bármi. Palacsintába, süteménybe édes töltelékként is nagyon finom.
Elészítheted hagyományos pörköltként is: hagymát pirítasz, felkockázva belerakod, sózod, borsozod, delikátozod.
Holnap ha érdekel még irok :)
1. ataner87
2009. okt. 27. 19:09
A tofut milyen fűszerekkel ízesítsem?