Többszöri könnycsatorna mosás után, még mindig csipásodik a 2 hónapos pici szeme. Mit tehetek? (tudásbázis)
Igen, a masszázs biztosan hatékony lesz, nálunk is az vált be!;o)
Ezt találtam neked a neten:
"A könnycsatorna átfecskendezésével legalább 6 hetes korig, de inkább 8 hétig célszerű várni, mert, a korai átfecskendezés után nagyobb az esélye, hogy a megnyitott járat összeszűkül, összeforr.
A babáknál előfordulhat, hogy a könnycsatornában lévő billentyű nem nyílt még meg; ilyenkor azt az átfecskendezés megnyitja. Ha a könnycsatorna hajlamos az elzáródásra, jótékony lehet a könnyjárat feletti masszázs. A belső szemzugtól az orr oldalán lefelé kell masszírozni, hogy a váladék lefelé ürülhessen a könnyjáratból az orrba. A masszázst naponta többször kell végezni. Ha a könnycsatorna újból elzáródik, először érdemes masszázzsal próbálkozni, aztán, ha két hét után sem javul, mégis csak el kell vinni szemészhez a babát."
Szia!
Az én kisfiamnak sokáig könnyzett , érdekes módon szopizás közben a bal szeme. Mi szerencsére megúsztuk az átmosatást, nem ragadt be egyszer sem.
Viszont minden este fürdetés előtt masszíroztuk a szeme alatt.
Kívülről- befelé.
Elmúlt. Próbáljátok meg, hátha...
További ajánlott fórumok:
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Mit tehetnék? Már többszöri alkalommal felfigyeltem arra, hogy a kurzorom "vándorol", lehetséges, hogy valaki hozzáférhetett a géphez?
- A kutyánknak csipásodik a szeme, a kamilla tea nem használ sokat.Tudtok esetleg valami más megoldást, hogy elmúljon?
- 3 éves múlt a fiam még mindig könnycsatorna elzáródása van. Mit tehetek ellene?
- Szomszédom iszonyatosan hallgatja a zenét, többszöri kérés ellenére! Kinél tehetek feljelentést, mi a következménye?
- Wifi kódot csak többszöri újraindítás után fogadja el a gép. Mit tehetek?