Túlsúlyos baba? (beszélgetés)
Utánanéztem én is a kis naptáramban.
Kerek 4kilóval született és még nem volt egész 3hónapos amikor 7100 gramm volt.Anyatejes volt végig,most 4 és fél évesen nincs 20kiló.Magas,kis izmos😊
Szerintem ne aggód túl,majd ha”mindenevő”lesz meg többet fog mozogni nem lesz olyan “súlyos”.
Nem egyformák a gyerekek sem.
Most visszanéztem, a fiam 6 hónaposan lett 7 kiló (7100 gr). De ő ma is kis nyurga, 8,5 évesen éppen 25 kg.😊😊
Viszont vigyázz, ne legyen elhízott gyerek! Mert a családtagok könnyen legyintenek, hogy apa is nagydarab, unokatesók is nagyok..oké legyen magas, de ne hagyd hogy elszaladjanak a kilók. Tudom hogy még nagyon pici,de ez mindig legyen szemed előtt.😉
Szia ! az én fiam 4,3 kilóval született, 57-58 cm körülien, 2 hónaposan ő is 6 kg volt / visszaKerestem közel 28 éves feljegYzésemet /
Rengeteg tejem volt tápszert nem is látott. Nálunk az egész család magas, a fiam 2 évesen 102 cm volt, felnőttként ennek majdnem a duplája 206 cm.És a lába 50-es.
Sosem volt kövér, ill nem látszott rajta magassága miatt, de az utóbbi l évben lefogyott futással sporttal 20 kg-t 111-ról 90 kilóra most egy jókiállásu magas vékony fiatalember. Sose tűnt kövérnek vagy ducinak.
Néhány megfázást leszámitva nem volt beteg.
( 2 diplomája van és 6 nyelven beszél )
Szia!
Ez tenyleg soknak tunik, mit mond a doki? Ha jol emlekszem te is Fro-ban elsz mint en, ilyen kicsi babakat havonta kell vinni az orvoshoz.
Az en kislanyom 9 honapos es 8600g, es a novekedesi gorbeje alapjan picit nagyobb az atlagnal, szoval 7 kilo 2 honaposan tenyleg soknak tunik. Az orvos semmit nem mond ?
Kislànyom 4,320al született,tàpszeres.6àn lesz 2hònapos ès kb 6 ès fèl kg màr(lassan 7).Aggòdom,hogy nem e lesz problèma esetleg belőle?Hangulata jò,sokat mosolyog.
Volt valaki hasonlòan?
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Teherbeesés túlsúlyosan
- Szerintetek, aki túlsúlyos az biztos, hogy sokat eszik?
- Gyermekvállalás túlsúlyosan
- Extrém túlsúlyos férj
- Túlsúlyos kismamák! Okozott valakinek problémát a túlsúly a babavárás idején?