Tisztelet hiánya lehet ilyenkor? (beszélgetős fórum)
Mosás előtt zsebbe nyúlni lehet.
A nagyanyám emlegette, hogy a válóper során (ami csúnya volt) a nagyapám hozzavagta meg azt is, mit nem tudtál? A zsebemben voltak a szeretők levelei.
Amiket ő csak kirakott, "valami pair"...
20-30 ev múlva azt mondta, erről, jól volt ez így. A házasságuk szar volt, de ő tartotta magát.
Én is úgy szocializálódtam, hogy nem nyúlunk a másik szekrényébe, táskájába stb. szó nélkül. Anyám a szobánkba sem jött be ha nem voltunk otthon, ahogy mi sem az övékébe. A takarítás is a mi dolgunk volt. Mondta is, ha retek van meg kuoi, hogy az nekünk ciki, őt nem izgatja. Na igaz, egyszer lerángatta bátyám kispárna huzatját, annyira gyászosan nézett ki. :D
Én olyannyira továbbfejlesztettem a dolgot, hogy párom zsebeibe sem nyúlok. Így ha benne marad valami, akkor viccessé teheti a mosást. :D
Dettó.
A másik nagyanyám. Vasalt a volt férjére. Utólag jó nagy baromsagra tartotta, hogy azzal cseszte az idejét.
Én sokáig osztoztak a tesoimmal egy szobàn. Max tettem a másik szekrényébe, letettem az asztalára. Az asztal amúgy is tabu. Én teritoriumom, tiéd. Csak az ocsemen pakoltam néha, mert "segíts a kicsinek" címszóval ezt a nyugodt lepasszoltak a szüleim :P
Igen, persze. Mint minden más embert is.
De ez a lány naponta ott ül a pasinál. Mint gyermek ismerték meg egymást. Számára (szerintem) nem nő, csak egy egykorú pajtás.
Egyik oreganyam mondott ilyet egyszer, de aztán többet nem emlegette. Látta amúgy is, hogy az en kis ex-uram milyen dolgos, és vádak is magára, ha kell.
Nekem az anyósom mondogatta ezt, aztán előttem feladta, és csak a hátam mögött szidott. A melóba nem ment vasalatlan ingben a férjem, de amúgy lezárta nagy ívben, ha csak póló volt. Az ingeket idővel vasaltam szintén, kis piperkoc lett :)
Én soha nem raktam a ruhásszekrenyeben rendet, mert minek... Volt olyan ruhája, amit utáltam, meggyanúsított, hogy biztos kidobtam. Egy év múlva rendet rakott és selejtezett, láss csodát, ott volt a szenaboglya alján :D
De érdekes módon a q kabebei a szent kutyuihez soha nem bábelesedtek el :)
Az íróasztalán nem igazán kupi volt, csak a papírok meg a pár dolog hónapokig elo volt. Viszont annak a porszivoval és/vagy ronggyal időnként nekiestem. Az én asztalokon ritkán lett káosz, de neki az is tiltott volt.
Más otthonában eszembe sem jutna hőbörögni, flegmázni...
Nem is éltek együtt, szerinted mi lesz ha össze is költöztök ?
Nála vagy a szülei lakásában?
Egyikben sem kéne pakolásznod!
Ha nem éltek együtt minek pakoljátok a másik ruhásszekrényét? Nem értem...
Lejjebb meg kérdezte vki h együtt éltek-e és úgy jött le hogy igen.
Nagyon fiatalok vagytok és négy éve(!) együtt éltek?
És miért kéne tisztelnie? És te mit tisztelsz benne?
Hiszen fel sem nőttetek még.
Minden külső hatás egy teszt, egy lehetősèg arra, hogy meghozzuk a saját döntèsünket önmagunkkal ès környezetünkkel kapcsolatban. Mert nincs olyan, hogy "miatta" lettem ilyen..vagy ilyen vagyok, fogadjon el így.. Ti esetetekben ezek a kiváltó okok. A változás a hozzáállásotokon, döntèseteken múlik.
"Minden győzelem közül az első és a legszebb: magunkat legyőzni. " Démokritosz
Egyszer közölte velem a párom kollégájának felesége, hogy csak tudjak róla, mindenki azt gondolja ilyenkor, hogy na, ennek a férfinak micsoda patrac feleségét van, így elengedi azt a szegény embert munkába. És hogy a közmegvetés a nőt illeti. :D
Remélem azért nem veszít ügyfelet, mert gyűrött a ruhája. :))
Én direkt megkérem a feleségem, hogy ne vasalja a pólóimat. Nem szeretem.Kisimul az egy idő után rajtam is, ha van benne egy-két gyűrődés.
Az ing természetesen más, amibe hivatalosabb helyre (esküvő, temetés, színház) megyek. Azt nem venném fel soha gyűrötten.
További ajánlott fórumok:
- BKV-t nem lehet ilyenkor beperelni?
- Mit lehet tenni ilyenkor...?
- Milyen jó tanácsot lehet ilyenkor adni?
- Neked szokott erőkifejtéseknél szapora szívverésed lenni ami 3-5 percig tart? Ha igen, mit teszel ilyenkor? És mi lehet a probléma?
- 18 hónapos kisfiam szopja az ujját. Mit lehet ill kell ilyenkor tenni?
- Ha a szülők között megszűnt vagy csekély a kölcsönös tisztelet, hogy lehet azt visszaállítani? Vagy ennek a kapcsolatnak már vége?