Tippek, hogy minél hamarabb elmúljon a szánkról a herpesz? (tudásbázis kérdés)
Rátaláltam a legmegfelelőbb herpesz elleni kenőcsre, ez pedig a Zovirax, vagy bármi más, aminek ugyanaz az összetevője, csak olcsóbb. :D
Nekem a szememen is szokott herpesz lenni, erre is a Zovirax krémje vált be, az alsó szemhéjam kell lehúzni, oda benyomni egy csíkot a kencéből és kész.
A lényeg, hogy 5% aciclovir legyen az összetevője és működni fog. Rengeteg herpesz elleni dolgot próbáltam már, de ez a leghatásosabb.
Nekem a fokhagyma megelőzi a "csúnyásodását", ha időben érzékelem, hogy most jönni fog. Ha már kialakult, akkor meg svédcseppel szárítgatom, mert attól hamarabb gyógyul. Az egyéb kenceficék sosem segítettek, így én már nem is költök rájuk.
Amiket az előzőekbne leírtam, kicsit fájdalmasak, mert ugye marja azt a részt, de ez csak kezdetben van így (nem beszélve arról, hogy a herpesz is fájdalmas ugye, de ez attól az idegesítően fájdalmas érzéstől eltörpül), mert utána megszűnik a rossz érzés és ami a leglényegesebb, hogy nekm téleg bejön!
Gyógycsókkal
és leragasztással.
Sziasztok,
Nekem a doki Herpesin 400 tablettát írt, de kiderült, h. érzékeny vagyok rá, semmilyen tablettát nem szedhetek. Eladnám, ha vkit érdekel, 2000 Ft-ért, csak 2 db hiányzik belőle,
(2558Ft-ba került, a blokk is megvan).
Szia!Nekem 2 tipp van amit szoktam csinálni.
1.- egy pici esences vattát összeszorítasz a szád azon részéhez, ahol a herpesz kijött kb. 5 percig.
Ezt már legjobb, akkor ha mihelyt érzed, hogy kezd viszketni.
2. szódabikarbónát teszel oda és összeszorítod a szád szélét mindaddig míg nem érzed, hogy éget.Meg kell egy kicsit nyalni-vizezni, hogy oda tapadjon a szód. bik. b.
Sok szerencsét hozzá :)
További ajánlott fórumok:
- Foghúzás esetén mit lehet tenni, hogy ne legyen gyulladás és minél hamarabb gyógyuljon a foghely?
- Hogy fognátok bele a minél hamarabbi pártalálásba, családalapítás céljából?
- A már kialakult, csúnya herpeszre mit ajánlotok hogy gyorsabban elmúljon?
- Meghúztam a lábam, begyulladt az Achilles ínem. Mit tudok tenni, hogy mihamarabb elmúljon?
- Nagyon úgy tűnik, hogy becsípődött a derekam, szerintetek mit csináljak, hogy minél hamarabb elmúljon?
- Hogyan lehet megelőzni és a lehető leghamarabb eltűntetni az orrban megjelenő herpeszt?