Ti nem kaptatok hibás ELMŰ számlát? (beszélgetős fórum)
Ezt régebben is csinálta az ELMŰ. Előre kiküldik a számlát. Ha megnézed rajta a fizetési határidőt, az decemberi lesz. A részszámlásoknak (átalánydíjasoknak) küldik így a számlát.
Egy időben összevissza csinálták. Küldtek két havit egyszerre, aztán megint csak egyet, utána hármat. Követhetetlen volt, sose emlékeztünk, hogy még nem kaptuk meg a számlát vagy elkevertük valahova.
Most ez már nem érdekes, mert átálltunk diktálásra, így csak az aktuális számla jön.
Nem, megszüntettük a szerződést.
De amúgy amikor a digitálisra cserélés volt, akkor is számláztak az elvitt órára, tényleg. Nem is tudom, miért lepődtem meg most megint. :D
Kaptam az elműtől egy jövőbe szóló számlát és nem értem. Holnaptól december végéig számláztak. Más is kapott ilyen, jövőbe szóló számlát?
Az a furcsa, hogy az online felületen nincs is nyoma, holott előttem van a levél és a csekk is.
Tudom, hogy fel kell hívnom őket, de gondoltam előtte megkérdezem, ez központi hülyeség, vagy csak engem kívánnak ezzel hergelni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra, aminek semmi hasznát sem vettétek?
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Ti mit kaptatok Nőnapra a párotoktól?
- Ti kaptatok a Hoxától egy fontos levelet?
- Ti mit készítenétek ha nem szeretnétek a sütőtököt de mégis egy "raklapnyit" kaptatok?
- Szegedi függőben lévő digi tv-sek megkaptátok már a júliusi tv számlát?