Ti mivel töltitek a napotokat a karantén ideje alatt? (beszélgetés)
Majd ha beteg leszek, elmondom :)
Nem unatkozom, itthonról dolgozom. Napközben csak a mosás fér bele. Azt tudom a munka mellett elvégezni.
Kicsit helyhez kötöttebek vagyunk,ennyi az egész!!!Nem nagyon megyünk ki a lakásból most.-
Ügyes vagy! Azon kívül, hogy főztem, elmosogattam 6x, lementem a dm be, semmi mást nem csináltam. Dm kicsit felvidîtott. Nem kicsit. 😍
😂😂😂
Na azért leportalanitottam. Vállon is veregettem magam.😁😁 De ma pihi van.
Legalább lefoglalta magát. Egyébként én se tudom kihagyni a poros üvegre rajzolâst. Kocsinkra szoktam. Ember agyhúgykövet szokott kapni amikor meglátja. :D
Én is, küzdök mint disznó a jégen
dolgozok, netflix, hbo go, itthon edzés, jóga, olvasás, sajnos nincs idő a házimunkára :D
Holnap nekem is takarítani kell egy kicsit, mert belép a kosz 😂😂 Gyerekem már rajzolt a tévé állványra, olyan poros 😳😂
Ma 4-ig levegőt sem volt időm venni.
Enyhe túlzás, de rajta vagyok, mint agár a műnyúlon...
Elkezdtem olvasni a Száz év magányt Gabriel García Márquez-től. A következő az a Szerelem kolera idején lesz. :)
Én lemostam 6 ablakot és olyan világos lett a szoba hogy csak napszemüvegben lehet meglenni :)
Eskü, nagyon szívesen mennék hozzád takarítani, de én tudom, hogy nálad patyolat van! ;)
Ma a konyhai fiókokat és a spájzt takarítom. Tegnap a fürdőszobai polcokat rendeztem. Holnap a gardrób jön. :)
Ki kérdezi és mi célból? IP lekérdezés, helymeghatározás?
Megcsinálom amiket eddig csak halogattam.
Téli kabátok, bakancsok elpakolása, alaposabb takarítás, stb.
Dolgozni is járok, amikor itthon vagyok, tanulás a gyerekkel, vagy a gyerek "lekötése", főzés.
szóval nem mondanám unatkozósnak a karantént, sőt....
Én dolgozom..
Nekünk nem jár a karantén vagyis a pihenés,ahogy itt fogalmaztak.Vagyis vásárra viszem a bőrömet minden nap h amit a rohadt multik menthetnek azt mentsék.
Aki teheti heverésszen..Mi meg vagy megmakkanunk a gyerekekkel együtt vagy nem.
Nem vagyok irigy arra aki otthon van csak félek..Ennyi..
Vigyázzatok magatokra és egymásra..
sütés,főzés,takarítás,mosás,kertészkedés,pincerámolás,macska babusgatás stb.
Ugyanazt szinte mint elötte..
Huhh..sokat pihenek 😁😁 Nem csinálok magamnak plusz munkát,marha jól elvagyok, hogy néha játszunk a gyerekkel, nézem a tévét, nyomkodom a telomat, már 2 érdekes játékot is letöltöttem.
A főzést megcsinálom, plusz ami napi rutinhoz tartozik, reggeli, vacsi a családnak.
8-tól 1-ig hallgatom az érettségi felkészítő anyagokat . Főzök,kertbe járok , mosok,teregetek,tüzet rakok, egyebek. Nem unatkozom.
Dettó. Valahogy kevesebb is a szabadidőm, mint "karantén" előtt.
Az idezőjel meg azért, mert ez nem karantén.
További ajánlott fórumok: