Ti mit ettetek ma? Volt bűnözés? (beszélgetés)
Babfőzelék, sült oldalas (saját szaftjában, hozzáadott zsiradék nélkül).
Bűnözés az volt sajnos, de elfogták a betörőket és a kábítószerkereskedőket is.
Csupa egészségeset, keveset.
Nem volt.
Mindenfélét.
Nem, ma se gyilkoltam meg senkit.
tárkonyos burgonyaleves, amerikai palacsinta (fahéjas szórattal) - nem volt bűn :)
Ma már csak egy alma :)
Mondom ezt úgy, hogy jóformán mozgásképtelenből (3-4 méterenként meg kellett állnom, pár száz méter gyaloglást - inkább totyogást- alig bírtam) 25 kiló leadásával a koromhoz képest is elég jó formába hoztam magam pár éve. Azóta laza az étrendem, azaz büdösül elhanyagoltam, és visszajött pár kiló, de messze nem annyi, mint amennyit azelőtt felszedtem, és egészséges vagyok.
Soha nem rontanám el a napomat azzal, hogy bűnnek érzem valaminek a megevését, még ha somlói is az.
Csokis süti, egy nagyon pici. Egy hete lassan főtt krumplin és ropin élek, kivagyok teljesen. Vírus miatt.
Amúgy nálam belefér minden, egy kis édesség nem számít bűnözésnek, és egy kis szénhidrátban gazdag kaja sem. Csak túlzásba nem szoktam esni. Nem is tudnék, mert a gyomrom nem bírja az olyanokat nagy mennyiségben.
Nálam nem volt bűnözés: nem hágtam át a törvényeket ma sem, nem szokásom.
Reggelit és ebédet ettem ma. És még vacsorát is fogok.
Igen, ettem ma, és nem voltam betörni.
Nem szeretem, ha az étkezésből erőnek erejével lelki dolgot csinálunk. Pláne nem negatív irányban.
Ha kicsit átléptem az étkezési szabályaimat, akkor legfeljebb kilengek,de a bűnözés más kategória.
még nem.
de majd mindjárt...:))
majd csak lesz, ha beérek a munkahelyemre
eszek valami fincsi sütit
További ajánlott fórumok:
- Vesztettetek már el macskát? Mi volt a baja?
- Ti mennyi idös korában vettétek le éjjelre a pelust a gyerköcröl?Mikor volt már száraz egész éjjel?
- Külföldön dolgozók volt már veletek olyan, hogy nem értettetek meg valamit?
- Ti mennyi idős korában vettétek le éjjelre a pelust a gyerkőcről? Mikor volt már száraz egész éjjel?
- Mikor vettétek észre, hogy babátok lesz? Mik voltak a jelek? 🙂
- Volt már valakinek vastagbéltükrözése? Mit ettetek előtte?