Ti mit csináltok, hogy a porcukor ne kövüljön bele az üvegbe, amiben tároljátok? (tudásbázis)
Még nem. Mibe teszed a cukrot? befőttes üvegbe? Mármint darálni. A botmixer pohara hamar csúnya lenne tőle, mert a cukor karcol.
A nedvszívó gél-tasikat nem merném ételhez tenni, mert én nagyon irtózom a műanyag/vegyszeres ételektől. Nem tudom mi párolog ki esetleg belőle, inkább nem kockáztatom...
Ezekben a zacskókban szilikagél van.
Sószóróba hasonló célból rizsszemeket szoktak tenni.
Nekem is egy szép üvegben van a porcukor és sok más fűszerem is. Én úgy oldottam meg, hogy az igényesebben csomagolt gyógyszerekhez kapott páraszívó zacskótat ragasztottam az üveg tetejébe.
Nagyon bevált.
lavórban fürödni szoktunk, mosogatni nem lavórban hanem mosogató tálban vagy hogy mondjam
fürdőszobánk sincs, se angol wc-nk hanem potyantós wc-nk van még is akarnak nálunk csatornázni az egész faluban, szerintem hülyeség, havi 2150 ft-ot kell fizetni, én mindent csekken fizetek, először olyan 8 ezer ft körül volt a csatorna az volt a legelsó részlet asszem, senki nem tud rajtunk segiteni, család segítő sem, csak támad mindenki minket, na de off, nem erről szól ez a topik
üdv
ui: mindenki úgy él ahogyan tud
A praktika: nagy pocakkal rá kell hagyni a feladatot a ház urára... :-) Ez - elvileg - még a mosogató-projektet is meglendíti. :-)
Nekem a nagy gyerekeim segítettek, de mivel csak én vagyok olyan borzalmasan különc, hogy tényleg szeretek mosogatni, ezért az öblítést és a pakolást bíztam rájuk, mert ahhoz már hajolni kellett és az nem ment. Mindez persze a harmadik gyerekemnél volt igazán izgalmas, mert a szülés előtt lett vizünk, akkor esővíz volt, na de az nyáron volt, szóval minden helyzetben meg lehet találni a pozitívumokat. :-)
Szintén zenész? Lavórozol Te is??? Azt hittem manapság már csak én vagyok ilyen elvetemült... :-)
Amúgy pedig szeretek mosogatni,de ilyen adottságoknál az ember más üzemmódban van, mint mondjuk a panelban.
Ha lesz is mosogatóm, tavasztól őszig akkor is maradok a kintinél, mert imádok madárcsicsergés közben élvezkedni, főleg nyári kánikulában hideg vizes öblítővíz üdítő! :-)
Basszus!!!!
Kösz...most dőlök a kardomba...
Akkor marad a kristálycukor. :-)
Meg zacsi vagy csatos üveg a maradék porcukornak.
Mindig is mondom, hogy nem kellene leszokni a józan parasztiról és tessék!
:-)))))
Cserélhetünk! ;-)
Öt éve élek mosogató nélkül, remélem ez hamarosan változik, de évekig folyó víz sem volt, most már hideg vizem van, szóval rettenetesen lusta vagyok és ahol lehet spórolok a mosogatással...
Amúgy a kinti mosogatás nagy előnyeit élvezem: befektetett plusz idő nélkül vagyok csokibarna és a combom is kellően vékony, mert a mindennapi kilométerem simán megvan. ;-)
Ez nem panasz akar lenni, mert az én döntésem volt,h bevállalom (mondjuk nem számítottam arra,h ennyi ideig így marad), de hidd el, amikor nagy pocakkal mosogattam a fürdőszobában (télen ugye nem lehet kint) akkor azért megtanultam, hogyan csináljam a háztartást "helyspecifikusan"...
Nekem annyira tetszenek. A gombát és a fűszereket tartom benne!
jó kifogások, mosogatni nem szeretsz?
mondhatnám én is ezt: reggel utálok felkelni mert talpra kell állni
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- Mit csináltok, ha hosszabb ideig fáj a fejetek?
- Mit csináltok október 23-án?
- Ti mit csináltok akkor, ha a 13 éves kamasz fiúval nem lehet otthon bírni?
- Ti mit csináltok ha a párotok tök ellentétesen neveli a gyereket, mint ahogy ti szeretnétek?
- Szobacica: Mit csináltok, hogy ne legyen minden macskaszőrös?