Ti mit csináltok, ha le vagytok törve és minden rossz? (beszélgetés)
ritkán van ilyen...valami mindig történik ami feldob, viszont a negatív mindig kesergő, panaszkodó, "örök áldozat" embereket messze elkerülöm...egy idő után nem lesz jó kedvem tőlük...még olvasni sem szeretem őket
Zenét hallgatok. Ha kell és jól esik, akkor ki sírom magam. Megnyugtat. Másnapra kicsit jobb...mindig van holnap...:)
Amikor szomorú vagy, légy igazán szomorú, süllyedj bele a szomorúságba.
Mi mást tehetsz? Szükség van a szomorúságra.
Nagyon pihentető egy sötét éjszaka, amely körülölel.
Aludj el benne. Fogadd el, és látni fogod:
abban a pillanatban, hogy elfogadod a szomorúságot, csodálatossá válik.
A szomorúság azért csúnya, mert elutasítjuk;
önmagában semmi csúnya nincs benne.
Amint elfogadod, látni fogod,
milyen csodálatos, milyen pihentető, milyen nyugodt és csendes, milyen békés.
Valami olyasmit tud adni, amit a boldogság sosem adhat meg.
A szomorúság mélységet ad. A boldogság magasságot.
A szomorúság után megint friss leszel, izgalmakra kész..................
Megvárom a másnapot, addigra általában elmúlik.
Reggae-t hallgatok...az mindig segit..
Leginkább (ha tehetem) egyedül vagyok - hogy senkit se bántsak meg- és gondolkodom, hogyan tudnék változtatni.
Elgondolkodom, hogy miért ilyen a hangulatom, hogy jutottam ide?? És megpróbálok változtatni rajta! Ha már nem tudok változtatni a dolgokon, mert megtörténtek, akkor átértékelem a helyzetet, és okulok belőle, hogy többet ne forduljon elő velem!
felhívom a barátnőmet és elmegyünk sétálni :), ha nem ér rá, akkor vezetek, mert az megnyugtat és kikapcsol
elolvasok egy szép romantikus könyvet ami kicsit feledteti a rosszkedvemet
igen jobb ma már.Nem vagoyk már depis :-D
zene, zene, zene, amikor csak lehet és minden mennyiségben..a zene mindenre orvosság, ha boldog vagy azért, ha szomorú azért, ha kétségbeesett azért...mindenre jóó!!
A gondolkodásod programozd át, MOST! Mit történt veled legutóbb ami jó volt és boldog voltál tőle?
hát remélem majd elmúlik mert nem szeretek ilyen lenni...
megpróbálom magam feldobni, h nem megy sehogy se akkor hagyom magam, de csak egy maximum két napig és utána kimászom ebből akarattal:D
Ilyen ronda-kövér vagyok napja mindenkinek van...nekem is a 42-44 kilómmal:D
Ne azt nézd akkor...nézd a szemed, nézd a hajad, vagy a melled, vagy amit valamennyire szeretsz magadban, legalábbis ha nincs ilyen napod.
Köszi csajok a sok-sok jó ötletet.
Próbáltam már mosdóba menni és vigyorogni magamra de nem ment mivel ronda-kövér napom van,úgy hogy ha magamra nézek max elbőgöm magam.A símogatás hogy nevessek az kicsit gáz lenne,a munkatársaim azt hinnék megőrültem hogy itt 1 magamba vihorászok.
Én puffogok...... aztán másnapra megnyugszom.
Aztán valami újra történik,akkor puffogok...és így tovább.
Ez az egyik verzió.
A második verzió,hogy magamba folytom,de akkor rosszabb.
Segítségem nekem is szűkében,vagy ált. nincs.
Ezt úgy mondják:zajlik az élet......
A családomra gondolok,h mennyire szeretnék velük lenni és a másfél éves keresztlányomra! Annyira imádom, minden napot vele töltenék :) Saját babát is nagyon szeretnék már, de még tudom,hogy korai lenne. Ezektől kicsit jobb lesz a kedvem.
Szóval igények vannak:D Csak igy, hogy nincs segitségem a kisfiam mellé nem igazán válogathatok:))
Én nem dolgozom, vagyis kozmetikus vagyok, de délután fogok dolgozni. Ráadásul nézelődöm munka után, mert elváltam, a fizetnivaló meg nagyon sok volt a munkához is, meg itthon a rezsi plusz a gyerek...szóval keresgélek közben, mert kijelentettem magam. És alkalmi mv-i szinten folytattam, de igy mostanság azt mondom, hogy jobb lenne vmi olyan, amiben a bevétel is fix, nem csak a kiadás...ezt jól megmondtam:))
Mit dolgozol? Te is gép mellett vagy! ;)
óóóó, énisénisénis akarooook ilyeeet:DD
... irodában, munkaeszköz a számítógép és nyitva van a munka-ablak és a Hoxa is. ;) ... és villámgyorsan gépelek. :)))
Hol dolgozol, ha nem titok, vagy mivel foglalkozol? De jó lenne ha olyan munkám lenne, ahol tudnék netezni is...:))))))
A 16. hozzászólásodra irtam, mert egyik ismerősömnek ez a szava járása, ha vizet iszol akkor is...és amilyen hangsúllyal mondja, mindig nevetek ha eszembe jut..:)) Én is nyűgi vagyok, borult az idő, erre fogom.:)
Dolgozom... nem tehetném, és amúgy én annyira nem vagyok le törve. ... csak picikét... ;)
További ajánlott fórumok: