Ti mennyivel nagyobb cipőt vesztek a gyereketeknek? Vagy akkorát vesztek, amekkora a lába? (tudásbázis)
Általában egy számmal nagyobbat, így biztos, hogy kibírja pl. a kicsizma a telet és nem kell 2x venni.
Szandiból pedig olyat veszek, ami jó rá, kényelmes, nem csúszik benne a kis lába.
Én 1cm-el nagyobbat veszek,de nem adok ki érte 4ezernél többet,pont azért mert 1-2 hónap és kinövi,na meg uncsitesóm gyereke 2 fél pár cipőt hagyott el amik szintén 10ezres cipők voltak.Akkor minek?Eltudja hagyni az olcsóbbat is!
HOZZÁTESZEM,NEM GAGYI CIPŐT VESZEK,NEM KINAIT,HANEM RENDES CIPŐBOLTBÓL VÁSÁROLOK!
köszi!:-)))
ez egy decathlonos baba hótaposó,szerintem nincs benne harántemelő,a talpa is elég hajlékony gumitalp.
a bokát is tartja rendesen mert magasszárú és lehet állítani a tépőzáron.Meglátom majd ha mégsem úgy megy benne ahogy szeretném akkor veszek egy kisebbet.
köszi
olyan mint ez:
Ne aggódj,én a clarks cipők híve vagyok. Puha talp,semmi harántemelő,mert az ő csontozatuk még annyira puha, ne vezesse meg a cipő!
Az ő lapjukon az van,hogy 1cm-el legyen nagyobb a cipő a gyerek lábánál,de legalább 8mm-el. Angliában is így adták a cipőt a márkaboltban a pici lábára.
Csak a merev cipőkben jár furán a gyerek,mert tarja a lábát,nem úgy mozog,ahogy kéne:TERMÉSZETESEM!
azt tudom hogy már nem lesz jó neki jövőre,nem is úgy vettem hogy jövőre is,csak azért vettem neki nagyobbat mert az 1 számmal kisebb pont jó volt és féltem hogy nem bírná ki az idei telet sem.
köszi :-)
csak azért kérdezem mert téli csizmát most vettem a kisfiamnak.
A 23-as pont jó volt,de végül a 24-es mellett döntöttem(1 számmal nagyobb)csak nem tudom hogy jól döntöttem-e,egy kicsit furán megy benne,de azért megy,lehet hogy azért mert kis hótaposó szerű az meg ugye nehezebb is.
Kíváncsi voltam hogy ki mekkorát vesz a babájának.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Ti mennyivel nagyobb cipőt vesztek gyermeketeknek, őszre-télre?
- Téli ruhából, csizmából mennyivel nagyobbat vegyünk, hogy kihúzzuk velük a telet?:))
- Mennyivel kell nagyobb csizma télre, mint a szandál?
- Egy gyerkőc Nike szandiból mennyivel kell nagyobb?