Ti mennyit és mit adtok enni egy felnőtt németjuhász kutyának? (beszélgetés)
Milyen szerencsém, hogy nem korábban tévedtem ide! :))
Alighanem, kaptam volna én is valakitől.
Különösen azután, ha leírom, mi hogyan tartjuk a kutyáinkat, mikor és mivel etetjük őket.
Na én lettem volna itt a célpont, az egyszer biztos! :))
Így van Te kezdted! Hiába mondom a másiknak, hogy "bocsi", ha belerúgtam, attól még fájni fog!
A lekezelő stílus pedig ezek után sem szűnt meg részedről! Én nem kioktattalak, veled ellentétben!
És eddig a két és fél év alatt, mióta itt tag vagyok érdekes módon ez volt az első konfliktusom.
Tehát nem érzem cseppet sem hibásnak magam!
Itt nem a más véleményen volt a hangsúly! A más vélemény nem probléma! Itt inkább Te voltál, aki hangoztatta, hogy hány éve csinálja ezt!
Rengeteg kutyás fórummal tartom a kapcsolatot!
Ott is vannak más vélemények és még sincs bántás! Ha bántanak,igenis meg fogom magam védeni! Ez azt hiszem egy teljesen emberi tulajdonság!
Én pont fordítva éreztem! A leereszkedő, cinikus beszéd nekem sértegetésnek számít! Mit gondoltál én mit fogok rá lépni? Részemről is vége!
Legközelebb majd nem akarok jót senkinek! Ebből is tanultam!
Szokták mondani: Okos a más kárán tanul, a h@lye meg a sajátján!
Én csak azt nem értem, hogy miért kell leugatni azt, aki esetleg intelligensebb és tájékozottabb nálunk??? Ráadásul segíteni akar....
Stílus és stílus között is van különbség :S :(
A krumpliban semmi olyan nincs amit a kutya szervezete hasznosítana, ráadásul nehezen lebontható keményítőt tartalmaz, ami terheli a bélrendszerét. Felesleges adni neki.
Pont mint a csontot, amiből még komoly baj is származhat.
Megfelelően kiválasztott prémium táp mellett semmiféle plusz vitamin vagy kalciumbevitelre nincs szükség.
A konzerv nagy része meg csak víz. (Érdemes megnézni az összetételét, milyen rengeteg hús van benne. Nevetséges.)
Nem baj, ha nem kérsz választ picinyem! Én adok!:D
Ha néha a kezedbe vennél egy-két könyvet picinyem talán nem hordanál eget verő marhaságokat össze!
Te hol élsz, még az őskorban igaz? Valószínű a te kutyád ezért eszik csontokat. Ha van egyáltalán kutyád, akkor szegényt sajnálom!
Talán olvass utána, biztos sok helyen olvashattad ezt, még anno a történelem könyvekből. Ja de mit is mondok, hát aki 254 éves az valóban nem sokat tud a mai kor vívmányairól!
És valóban vidéken, ahol te is élsz, pont annyit számít egy kutya , mint egy bogár!
Talán vegyél a kezedbe könyvet is, ami ezzel kapcsolatos picinyem!:)
Milyen reklámok, te ész! A kálciumot nem tudja a csontból belőle kivonni, emésztetlenül halad át a béltraktuson vagy nem ,mert elakad és bélcsavarodással műteni kell! De te inkább megszabadulnál tőle akkor, miért is számítana egy kis bélcsavarodás!
Előbb hasznosítja a kálciumot túróból és sajtból, mint csontból!
Képzeld azóta a kálciumot kitalálták olyan formában, amiből hasznosítani is tudja! Szerintem neked is csontot kéne enned, hogy ne költsd reklámokra a pénzedet!
De hát ezt Te honnan tudhatnád, soha nem tekintettél úgy a kutyádra,mint családtagra vagy ne adj isten barátra, mert neked csak egy tárgy .
Nem egy vidékitől hallottam, a lóhoz és disznóhoz hívnak orvost de egy olyan lényhez, aki az életét adná értük azt hagyják megdögleni inkább, mint hogy segítsenek rajta!
Ismétlem a kutya nem csont evő, hanem húsevő!
Évszázadokig nem társ állat szerepét töltötte be, hanem haszon állatét, de hát biztos ezt se tudod!
Nem kimagyaráztam, hanem nem állok már le veled vitatkozni, mert süt a butaság belőled!
Gondolod ,hogy botot adok neki enni? Vagy rágni?
Szomorú, hogy más eszedbe se jut!
Talán eldobtam és felkapta,ebben a pillanatban lett fényképezve! Ez nem fordulhat elő!
Észért nem álltál kétszer sorba, az biztos!
És tudod mit? A továbbiakban nincs kedvem veled társalogni!Ha majd tudsz normális "hangot" megütni, akkor szólj!
Azt hiszem megint tanultam valamit!
Jobb, ha csendben maradsz és ostobának látszol, mint ha megszólalsz és eloszlatsz minden kételyt."
Ha ezentúl bárkinek kérdése van étkezést illetően és bízik bennem, akkor írjon privit!
További ajánlott fórumok:
- Hatéves németjuhász kutyánknak mitől hullhat a szőre abnormálisan?
- Mik a tapasztalatok a németjuhász kutyáról?
- A bordeaux-i dog mennyire veszélyes más kutyákra? Pl., ha átszökik a szomszéd németjuhásza, ami egyébként nem támad, akkor gond lehet?
- Hogyan lehet összeszoktatni egy németjuhász kutyát egy babával?
- Egy éves németjuhász
- Mekkora szállítóketrec kell egy németjuhász méretű kutyának?