Ti megérzitek, ha egy férfi erősen vonzódik hozzátok? (beszélgetés)
Passz de nem is érdekel :) hisz ahogy làtom a legjobb barátnők hátba támadják egymàst..annyira nem engedek közel magamhoz senkit megcsinàlom a munkàm aztàn hazamegyek vagy tovàbb dolgozni :)
Tegnapi példa a sofőrünk kiszàllt pénztlevenni màr ki volt beszélve hogy nem bir felkelni meg 120al szab ahol amugy is teli van vadakkal-nekem elösször fel se tűnt pedig én nem voltam bekötve.hazànak màr rànéztem igy hogy fel lett hivva rà a figyelmem.nàlunk senki se szeret senkit mindenki kibeszél mindenkit.és ezt több szaki mondja ja te is ott dolgozol?van onnan pàr kuncsaftom..
Az én radarom rossz..
Hétfőn a cégbe betanitott a kolleganőm-nagyon nem kellett csak màsik műszak miatt..
Jött velünk szembe egy sràc és ugy köszönt hogy mosolygott és csak ràm nézett meg olyan dallamosan köszönt..én nem figyeltem fel erre de kolleganőm egyből mondta "hogy nézett téged mint aki mindjàrt meg is dugna"-mondtam nem csak mivel engem még nem làtott az ujdonsàg varàzsa..meg különben is kit érdekel ki miért hogy néz..már egyszer én is befürödtem vele ..
A szem a lélek tükre ami nem hazudik..hiszek is ebben..csak vannak az életben bonyolitott helyzetek pl rosszkor rossz helyen :(
Én mindig béna voltam ehhez. Sosem veszem észre a nézésén és a mozdulatain és az elhelyezkedésén sem.
Sosem tudom eldönteni, hogy miért néz valaki. Rondának tart? Nincs rajtam nadrág? Lecsúszott a sliccem?
Ifjú lányka koromban a legtöbbször megkérdeztem, hogy mit nézel?
A bátyám meg csak röhögött, hogy így sosem fogsz férjhez menni:DDDD
Mondjuk ez szerintem azért volt, mert én sosem éreztem magam olyan szépnek és csinosnak, hogy esetleg azért bámuljanak, mert tetszek valakinek és akar valamit.
Tehát, nem. Én nem érzem meg, ha egy férfi erősen vonzódik hozzám, max. arra gondolok, hogy jófej vagyok;)
Ha valaki nem mondja el nekem, hogy ez van, akkor én simán nem veszem észre.
Ez számomra 2 kérdést takar.
A kezdeti vonzódást, lehet észre sem veszed, mert a férfi vonzódik, de te még nem figyelsz rá fel valamiért.
Amikor már, ahogy írtad nagyon vonzódik, ahhoz már valamennyire te is kellesz, hogy kapjon visszajelzést.
És akkor van ott az a bizonyos átszellemült tekintet, a hangja is rekedtessé válhat.
Ha majd találkozol a hozzád erősen vonzódó fiúval, nem tudod nem észre venni.
A kezdeményezés: Nem biztos, hogy mer kezdeményezni, gondolhatja, hogy elutasítod. A férfiak már tudjál ezt kezelni, a fiatalabbak nem biztos, még ők is ismerkednek az érzéssel.
Nem látod ha szépen néznek rád,,vagy netán gyönyörködve,,vagy rajongva.
Mondjuk ez nem egyenlő a mustrálgatással,,amikor csak végigmér mert csinos vagy,,ebben van egy kis plussz:)
:-DD
helyes a bőgés, oroszlán..-))
A közelebb állást én is megfigyeltem már. Az a férfi aki annyira az intim szférámba állt, hogy kishijan hozzám ért, róluk kiderült, hogy tényleg..
De a tekintetben nem tudok olvasni, sosem érzékeltem ezt amit írtok. Persze azt észre veszem ha valaki feltűnően bámul a szemembe, de ennyi.
Az a kérdés, hogy megérzed e, ha egy pasi erősen vonzódik hozzád?
Arra felelj..-)
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Titeket is büntet úgy a pasitok, hogy nem szól hozzátok?
- Szereted ha vendégek jönnek hozzátok, vagy inkább ti mentek szívesebben vendégségbe?
- Ha tetszik valaki és közben lehet, hogy a másik a saját neméhez vonzódik... hogy bizonyosodsz meg róla?
- 16 éves lányotoknak megengednétek, hogy a barátja odaköltözzön hozzátok?
- Tetszem neki? Ti megérzitek, ha bejöttök valakinek?