Ti kire hallgattok nöi vagy férfi véleményre? Van különbség? (beszélgetés)
Hát, na jóó, de a fontosabb magán jellegű dolgokat azt csak a barátnőimmel beszélem meg!
persze ha pl. pasi témáról van szó, és nem olyan intim, akkor a fiú barátaim véleményét is kikérem...
hááát, női vélemyénre jobban, mivel nő vagyok! :)
szerintem ez logikus...
gondolom a férfiak a férfi véleményre hallgatnak jobban...:)
Talán én???
:-))))
elég megválogatni, hogy kivel kerülsz össze, ez a titka.
:)
" olyan helyen melózom ahol nap mint nap látom hogy tönkretettek pasik nöket, max ezért a negativitás na meg a saját személyes tapasztalat."
Ezt írtad...azért kérdeztem...
...Szóval ez itt a fiús csajszik klubja!:):):)
Mindenkinek üdv és puszi!!!!
miért,nem lehet véleményem?
az igaz hogy renegeteget csalódtam,idén is,de az mondjuk az a hiba volt amit már elkövettem párszor mással,és hát nem kellett volna,de már tanultam belöle,fájt minden, ennyi.
nemtudom mire gondolsz nincs semmi bajom,de megvan a véleményem,olyan helyen melózom ahol nap mint nap látom hogy hogy tönkretrttek pasik nöket,max ezért a negativitás na meg a saját személyes tapasztalat.
egyszerüen tul vagyok már azon hogy higyjek a lila ködben,jobb óvatosnak lenni.
Ez is igaz!!!
Még hozzátenném, hogy az a nő, aki csak hiszi magáról, hogy "Igazi nő" , de nem az, és irígy rád, akkor is szembe megdícsér, miközben hátad mögött legszívesebben kitekerné a nyakad...
:-DDDD
A legtöbb "tipikus" férfi,azt mondja:nekem mindegy mit veszel fel!
A barátnőd azt fogja mondani,amit hallani szeretnél!:))
Én magamra hallgatok,és én először magamnak szeretek tetszeni--utána a pasiknak!
egy igazi nő bátran meri a másik nőt dicsérni! :)) szerintem!!!!
Mostanra már inkább a férfiak véleményét tartom meghallgatásra alkalmasnak.
A férfiak tárgyilagosabbak, lényegre törőbbek.
Nem komplikálják agyon a válaszadást. És érzelmileg sem igazán folynak bele (pro vagy contra).
Analizálják a feltett kérdést, és rövid tömör válaszban elmondják a véleményüket.
Nekem ez az amire szükségem van a döntéshez, ha már kikérem valaki véleményét.
A finomkodós mellédumából már évekkel ezelőtt elegem lett.
A pasik szájából még a kritika is ŐZINTÉBBEN hangzik...Én jól tűröm a negatív kritikát,csak ha a szemembe mondják!!!!!!!!
Talán a szókimondó természetemből adódóan!
További ajánlott fórumok:
- 22 év korkülönbség a férfi javára. Belemennél?
- Mennyi a normális korkülönbség férfi és nő között, ha a férfi idősebb?
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)
- Szerintetek mi a különbség ha egy férfi barátként közeledik hozzátok és amikor nőként?
- Korkülönbség ismerkedésben, párkapcsolatban (fiatalabb férfi)