Ti hisztek e a szellemekben, a túlvilágban? (beszélgetés)
szellemek.hu
Itt minden információ megtalálható a témában, nagyon jó kis oldal.
Erős bizonyítékok a mai napig nincsenek. Várhatóan nem is lesznek, ugyanis szellemek nem léteznek, azok csupán emberi fantáziánk szüleményei.
Ez nem hit kérdése. Ez tény.
NEEEM!!! Bár lenne túlvilág, és szellemvilág.
Igen nekem férjem látta és azt mondta lebegett és nagyon félt tőle de aztán eltűnt a csuklyás alak..
Értem, csakhogy ez azért fura, mert a baleset után kb. 2 nappal láttam ezt. Akkor már nem volt ott semmi, csak a gyertyák égtek, virágok, meg a kislány fotója volt kitéve...
Nekem ez a kedven szellemes videóm:
[link]
Baleseti helyszínen vannak furcsa dolgok,van 1-2fotó amin látszik,hogy pl.az összetört autó mellett elsétál egy átlátszó alak.Úgyhogy simán el tudom képelni amit láttál.
:)) Tudom, viccesnek tűnik :) Akárkinek mondtam, mindenki kiröhögött :)
De pár évvel ezelőtt tényleg láttam egy ilyet egy baleset helyszínén, ahol meghalt egy kislány :(
Minek esőkabát egy szellemnek?
Fekete csuklyás alakot látott már valaki? Hosszú, földig érő palást féleség, olyan mint a halál ábrázolása, látott már valaki ilyet?
Nem. Ezek a populáris kultúra részei, az ufókkal együtt.
lányom is kristály gyerek. ezt egy echte indigó gyerek látta, aki kapcsolatban is van a szellemekkel folyamatosan. Viszont én a lányomon nem látok semmiféle képességet erre a dologra. Még legalábbis sohasem mondta, hogy ezt vagy azt látott volna
Abból tudom hogy temetőbe vagyok álmomban de ha nem is vagyok ott valamiért mégis megtudom állapítani ki a halott és ki nem beszélni szoktak hozzám d sajnos én nem segíthetek nekik mivel ébren nem látom őket így nem nagyon tudom mit akarnak sajnos.
Az igen...
Mondjuk nekem ez még így is fekete.
Honnan tudod ki a halott lélek álmodban és ki nem?
Vagy miből állapítod meg, hogy üzenni akar valamit és nem csak tényleg álmodsz?
Hát mondjuk én látom álmomban a szellemeket halott lelkeket és látom kit hogy öltek/ölnek meg és előre megis álmodok eseményeket.
Aki látja az angyalokat az indigó gyerek meg az aurát látja:)
Mi az a kristály gyerek?!
Sosem értettem ezt...
Mit takar kapcsolatban lenni a szellem világgal?
Furcsak, érdekes dolgokat már én is tapasztaltam, de szerintem szinte mindenki.
Ez már kapcsolat lenne? :)
én is hiszek benne :) régebben asztalt is táncoltattunk stb..
Ajánlom a túlvilági lakótársak forumot :)
Én nagyon hiszek mindenben kislányok kristály gyerek és én is kapcsolatban vagyok a szellem világgal:)
További ajánlott fórumok: