Tetszik ezen a helyen a fülpiercing? (beszélgetés)
mondjuk én "levágtam" egyből,hogy nem az ő füle és a kép is csak neten talált,de nagyon igazad van!!!!
elnézem sokszor az embereket pl egy orrpiercinggel,hogy nem szép az orra,túl hosszú túl nagy stb és akkor belerakat karikát/jobb esetben csak egyet://,ronda na,ez az igaz-ha vmi nem előnyös,"meg kell tanulni" észre venni és kész.MERT amugy tényleg előnytelenné teheti az egész megjelenést,úgy mint akár egy rosszul kiválasztott ruhadarab egy előnytelen smink vagy bármi más....
Köszi mindenkinek a választ! :)
Ez nem az én fülem,interneten találtam,csak szeretnék,és kíváncsi voltam,hogy másoknak is tetszik-e.Egyébként normális fülem van,nem áll el,nem nagy :)
Szerintem meg nem biztos, hogy jó. Egy piercinghez rendelkezni kell egy stílussal, jól kell tudni hozzá öltözni és a testrésznek különösen szépnek kell lennie, mert ha nem így van, akkor előnytelenné válik.
Ezen a képen úgy tűnik, mintha a füled nem lenne elég szép, a hajad sem jó hozzá, de lehet csak azért írok ilyet, mert nem jó a kép.
nem vagyok egy "piercingpárti",sőt...ki nem állhatom,egyedül köldökben tetszik általában,de MINDIG CSAK MÁSOKON,saját magamnak azt se csináltatnám soha,ha fizetnének érte se:))))
de ezen a helyen és ez a fajta piercing még sztem is szép:))