Nehezen fogadom el, hogy 52 évesen tetszikeznek, meg... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nekem erröl a hirdetések jutnak eszembe ahol mindekit tegeznek
Mi lenne ha valami ügyfélszolgát felhívnék és "szia izé" szólitanáém meg?
Udvariatlanság
Mifelénk is néhány helyen tegeznek pedig koros vagyok, de divat a "szép napot" üdvözlés ami jól esik Bp. után
Akkor itt a lényeg. Én nem vagyok távolságtartó. Bárkivel, bárhol szóba elegyedek. Ezért tart egy 20 perces vásárlásom 1 órán keresztül. 🙄
5 éve lakom a városban, de már több embert ismerek, mint a 30 éve itt lakó párom. 😀
Jaja jo goromba nyanya leszek
Nincs abban semmi gaz
Elvezni fogom ha leulok a buszon ami iskolasokkal teli es max hangeron csapatni a radiot
De irtak😆😆😆😏🤭🤭 en is tutti taknyosozni fogok majd mindnekit nyuggerkent
tenyleg nem olyan hudenagy illetlenseg de en a valo eletben kicsit tavolsagtarto vagyok es szarul erint ha letegeznek. Az nekem tul kozvetlen de nem tudok kozvetlen lenni egy vadidegennel.
Képzeld! Kolléganőm 36 éves lánya azt mondta nekem telefonba,hogy csókolom. Azt hittem rosszul hallok :D
Mondtam kolléganőmnek,beszéljen leánya fejével ez így nem járja :D Mondta neki,azóta nincs csókolom :)
Nem láttam a taknyost. 😀
Szórakozni? Ide? Iiiitt nem lehet! 😜 Visszatérve, én nem magázódom sehol. De nem vagyok tiszteletlen senkivel ezáltal. Nem ezen múlik.
Hat azert az egy olyan hivatalos hely h bunkosag legyen barki barmilyen laza. Nem en vagyok rosszul szocializalva mert sokan osztjak a velemenyemet. Ha nem is itt de az eletben igen.
Amm engem is tegeztek mar le hivatalos helyen. Olyankor visszategezek. De azert megvan a velemenyem
A fogorvosom az első alkalommal lazán lesziázott, pedig tuti, hogy 10 évvel idősebb vagyok nála.
Manapság már nincs ebben semmi;)
Az meg rendben van, hogy itt valaki azt irta a fiatalokra h taknyos, nem? Azt nem kell komolyan venni aaaa nem!😱🤷🏼♀️
Komolyan en birlak de ujabban minden szavamert belem allsz. Nem kell komolyan venni szerintem alapbol latszik h en szorakozni jarok ide.
Teszem fel bemehyek a fogorvosomhoz es lesziazom?
Az hogy nez ki?
Vagy ha bemegy egy szulo fogadoorara es lesziazza a tanart?
Vagy egy full idegent?
Az en szuleim mindig mindenkit magaztak kozeli baratokon csaladon kivul en ebben nottem fel, mellesleg szerintem ez sokkal illedelmesebb de jaaa en vagyok a korlatolt :D
Jo bizonyos szempontbol tuti korlatolt vagyok, de ezekert pont hogy nem.
30 eves vadidegen letegez ja az bunko. De szerencsere vannak meg normalisak akik ha eletben eloszor latnak akkor nem kezdenek sziazni. Au egy vadidegentol tok kellemetlen es illetlen. Ha te igy latod jonak, sziazz mindenkinek de kulonbozoek vagyunk es szerintem ennyit felnozt emberkent kikerhetek magamnak. Utalok idegenekkel tegezodni. Valahogy senki sem nez ram furcsan ha idegenkent magazom. Nem hiszem h bennem van a hiba.
A kriptaszokeveny meg ... ne vegyel mar mindent olyan komolyan bazeg. :D
😳😳
Néha olyan, mintha soha nem járnál társaságba, emberek közé. Igaz-e? Csak azért, mert eléggé furcsán vagy szocializálódva. Ami nem baj, csak furcsa a gondolkodásmódod. Hogyismondjam. Kicsit korlátolt.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?
- Lelkileg elviselni hogy nehezen jön a baba.
- Nehezen tanul a gyerek, hogyan segíthetnék neki?
- Nehezen tudom megemészteni, hogy ezután már nem lehetek boldog.