Tetszik, de visszatart, hogy gyerek is van a képben. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Lehet, hogy ennek a műsornak a hatására merült fel a kérdés a vallomástevőben. 🙂
Nem láttam az adást.
Azt kell magadban tisztáznod, hogy mennyire tudod elfogadni azt a tényt, hogy az a gyerek már mindig ott lesz a férfi számára. Ha jó fej is, alkalmazkodni kell hozzá. Ahogyan a háttérben ott lesz a gyerek anyja is.
Előreszaladva, ha közös gyerekeitek születnének, neki nem ők lennének az egyetlenek. Ez nem baj, de vannak nők, akik nem tudják megemészteni. Csak te tudhatod, hogy mennyire tudnál így élni. Mérlegelj, majd fogadd el az egész csomagot, vagy semennyit se kérj belőle.
Én akkor döntenék ebben, ha megismerném a gyereket is. Vannak nagyon kedves, együttműködő, jól nevelt kis kölkök is, akik inkább plusz örömöt jelentenek mint bosszúságot. Egyébként gyorsan felnőnek.
Viszont annak olyan kölkök is mint a házasság első látásra c. műsorban láttam. Hát a 15 éves kislány amilyen pofákat vágott, és kijelenti hogy neki a férj nem szimpatikus, ilyet én se akarnék. Kis ellenséges sárkány. Az anyjával is mikor telefonálgatott úgy viselkedett mint egy csecsemő. Férfiként hagynám még a nőt is a francba, én egy olyan gyerekkel biztos nem tudnék együtt élni.
Szabad és a gyerek?
Esetleg házastárs, és gyerek?
További ajánlott fórumok:
- Adnál olyan nevet a gyerekednek, ami neked nem tetszik?
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- Tanköteles korú gyermek visszatartása az óvodába
- 3 és fél éves kisfiam nem hajlandó bilibe, v. wc-be végezni a dolgát, visszatartja amíg nem kap pelust, mit tegyek?
- Cserépkályhától visszatartani a gyereket ... hogyan?
- Nem tetszik ez a digitális napló, elveszi a gyerek örömét,...