Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tetszik, de visszatart, hogy gyerek is van a képben. fórum

Tetszik, de visszatart, hogy gyerek is van a képben. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

nov. 27. 22:20
egy adott gyerekkel akit ne te szultel kicsit nehez!volt benne reszem,de ugyanakkor nem lehetetlen!fugg a gyerek koratol is!en esetemben a gyerek eppen tenager volt ami amugyis egy nehez korszak ,mint a gyerekeknek meg neha a szuloknek is!
16. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 22:07
Engem is visszatartana!
15. pencil
nov. 27. 18:08
Nem tudjuk, hogy még mindig h házasságban él-e a pasi. Ez fontos tényező.
nov. 27. 16:13
Lehet, hogy megszeretnéd a gyereket és ő is téged. Neked van gyereked?
nov. 27. 15:06
Ha neked nincs 180fokot fordul az életed, akkor is ha csak hétvegi gyerek. Meggondolandó....
12. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 13:13
Inkább próbálkozz másnál. Ha nem szereted a gyerekét, később konfliktusokhoz vezethet. Mert itt nemcsak arról van szó, milyen lenne a kapcsolatod vele.
nov. 26. 23:07
egy probat meger!
10. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 7. - 55Judit)
nov. 26. 19:40

Lehet, hogy ennek a műsornak a hatására merült fel a kérdés a vallomástevőben. 🙂

Nem láttam az adást.

9. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 26. 19:21

Azt kell magadban tisztáznod, hogy mennyire tudod elfogadni azt a tényt, hogy az a gyerek már mindig ott lesz a férfi számára. Ha jó fej is, alkalmazkodni kell hozzá. Ahogyan a háttérben ott lesz a gyerek anyja is.

Előreszaladva, ha közös gyerekeitek születnének, neki nem ők lennének az egyetlenek. Ez nem baj, de vannak nők, akik nem tudják megemészteni. Csak te tudhatod, hogy mennyire tudnál így élni. Mérlegelj, majd fogadd el az egész csomagot, vagy semennyit se kérj belőle.

8. srcrss (válaszként erre: 7. - 55Judit)
nov. 26. 18:48
Az ilyen gyerekektől mentsen meg a zisten.
7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 26. 18:29

Én akkor döntenék ebben, ha megismerném a gyereket is. Vannak nagyon kedves, együttműködő, jól nevelt kis kölkök is, akik inkább plusz örömöt jelentenek mint bosszúságot. Egyébként gyorsan felnőnek.

Viszont annak olyan kölkök is mint a házasság első látásra c. műsorban láttam. Hát a 15 éves kislány amilyen pofákat vágott, és kijelenti hogy neki a férj nem szimpatikus, ilyet én se akarnék. Kis ellenséges sárkány. Az anyjával is mikor telefonálgatott úgy viselkedett mint egy csecsemő. Férfiként hagynám még a nőt is a francba, én egy olyan gyerekkel biztos nem tudnék együtt élni.

6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 26. 17:33
De akkor tényleg tartson is vissza teljesen.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 26. 17:32

Szabad és a gyerek?

Esetleg házastárs, és gyerek?

nov. 26. 17:31
Lehet hogy megváltozik a véleményed, amikor téged utasitanak el miatta.
nov. 26. 17:29
szerintem is működhet. egy próbát tennék a helyedben.
nov. 26. 17:23
Rossz hozzáállás! Működhet is a dolog.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook