Tetőmosás? Van értelme? (beszélgetés)
Nagyon levagy maradva.
Még a feltételezés is sikít,leszedni,minek?
Palán más tipusú moha van.
Nem hallottam se itthon, se külföldön még ilyenről, rákerestem és vaaan.
"Egy átlagos tetőmosás napjainkban 136.000 Ft-ba kerül, általánosságban véve pedig egy alap tetőmosás ár 117.000 Ft és 178.000 Ft között ingadozik. Néhány hirdetett tetőmosás 78.000 Ft - 84.500 Ft is lehet, a drágábbak pedig a 190.000 Ft - 240.000 Ft közötti összeget is elérhetik 100m2-es tető esetén."
Max. a szépség miatt csinálják, de a kiégetett agyag az életben nem lesz hosszabb életű attól hogy locsolják
A palatető ugyanez. A tetőfedő anxasgksat úgx tslálták ki hogy ne legyenek nedvszívóak és a vízre közömbösek legyenek
Amikor haverom házát felújitottuk, egy kis előtér cserepeit pirosra festettük, csak a szépség és nem a tartósság miatt
Itt Angliában csinálják. Élettartam növelés a célja, de szép is lesz utána.
A fickó a tetőn sétálva mossa le, nem szedegetik le.
Én még ilyenről nem hallottam.
De ha már mosás, akkor az összes cserepet le kellene ahhoz szedetni, hogy értelme legyen.
és 5-10 évente kéne csináltatni.....Vagy ez is csak egy kitalált valami"
Igaz! Ezért találnak a tengerben 5ezer vagy több éves amfórákat mert azóta vízben áznak
Moha miatt mosattuk már. Moha lejött, sokkal jobban nézett ki a tető utána.
Jövőre a térkövet tervezzük valamivel "újjávarázsoltatni"
Be ne dőlj már! Láttál már, hogy valakinél tetőt mosnak?
Abban az esetben tudom elképzelni, ha magasabb fa árnyékolja, és mohásodik.
:)
Én még nem, eddig azt gondoltam, hogy az eső megteszi. De várom a tapasztalatokat.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Szerinted mi az élet értelme?
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!