Teszt kimutatja a beágyazódás után 3-4 nappal, ha baba van? (tudásbázis kérdés)
Figyi, én anno azzal kezdtem, hogy megnézettem az ellenanyagot, mivel magándokihoz jártam, egyszerűen megrendeltem.
Nem kell ahhoz macska, hogy elkapd. A kertben kapirgálva is simán megfertőzhet sajnos.
"A tápcsatornán át, fertőzött macska ürülékével, szennyezett földdel, mosatlan zöldséggel, gyümölccsel vagy a köztigazda állat húsának fogyasztásával fertőződhet az ember."
És igen, addig nem ettem salátát és nem kertészkedtem, amíg nem tudtam meg az eredményt.
Huuha, ez az a macskas dolog, ugye? Hat oszinten szolva nem tudok rola h volt valaha, viszont abban is biztos vagyok hogy a kertszkedesrol(persze modjaval) nem tudok lemondani. Sajat zoldsegeskertem is van, nem nagyipari, de ez az akad benne, hat ha az nem bio, akkor semmi.. Valahogy meg lehet elozni/kivedeni ezt a toxoplazmozist? Nincs macskank, de olykor 1-1 ideteved meg a keritesen atferve... Ha rendesen megmosom a dolgokat, az eleg?
Azt mondod h nem is mersz idegen helyen mondjuk nyers salatakat enni?
A helyedben én nem kertészkednék vagy csak nagyon óvatosan.
Persze, ha biztosan tudod, hogy volt toxoplazmózisod, akkor csak nyugodtan. Ellenkező esetben még a nyers zöldségeket is extra mosás után fogyasztanám csak, a salátát is csak akkor, ha én mostam vagy sehogy.
Hat ami ezt a hányás dolgot illeti, igazaból mindegy, ha nem lesz tőle baja a babának v nekem, akkor kibirom azt a par hetet aztan kesz..sokan tuleltek mar.... :)
Huu viszont valahogy ugy mostanra fogtam fel az egeszet, kezd ugy ramülni a sulya, egy kicsit ilyesztő.. Remelem gyorsan elmulik es csak a sok sok pozitiv erzes marad holnaptol.... Nektek volt ilyen??
Nekem a szülésznő pont azt mondta, hogy a terhes vitaminok is fokozhatják a hányingert, hányást. Bár szerencse, hogy bármikor be tudod venni a vitamint, akár este is.
Amúgy én csak az első trimeszterben szedtem, folsavval felváltva.
Koszi, igen, ertem en hogy mire gondoltal a tünetek bekepzelesenel, őszinten szolva nekem is voltak olyan pillanataim amikor azt hittem annyira akarom h erezzek valamit, hogy azert erzem.. Es most meg is nyugodtam kicsit, hogy igenis hallgathatok a (meg)érzéseimre :):)
Remélem a Kistesó lassan beköszönt hozzatok.. Amugy volt vmi gond, higy ilyen sokat kellett varnotok a kisfiadra? Le a kalappal elottetek, en sztem 5x megbolondultam volna ha annyi ideig nem jon ossze..
Ugye, hogy ugye? Akinek nem szokott semmi mensis baja lenni, annak a szurkálás is "komoly tünet". Pont így volt nálunk is. Elsőre és csak szurkálás volt a jel. Még csak hányingerem se volt soha 9 hónap alatt.
Boldog babavárást és babázást utána! :)))
A tunetek bekepzeleset arra ertettuk,hogy pl mint en,nekem is megvolt az osszes tunet es megsem voltam terhes :-( mint irtam mi 4 evet vartunk a kisfiunkra,igy az en reszemrol mar annyira akartunk babat,hogy minden tunetet produkaltam mar. Aztan megis mire tenyleg baba volt a pocimban,nem is figyeltem a jelekre.
Most ugyanez van megint 1 eve :-( na de ha az elso babank osszejott,lesz kisteso is. Idovel :-) szivbol gratulalok neked :-)
Nem birtam ki 10 ig (kb addig alszunk) felkeltem most es pisiltem!! Ket csiikooooooos !! +++++++++ :):) uuuristen de boldog vagyok, tudtam en h nem vagyok hulye, Csajok, koszi a biztatast, a sok jelet meg drukkolast, mindenkinek ugyanennyi szerencset kivanok !!
U.i: a ferjem a vinnyogasomra kelt, azt hitte bajom van :) aztan kijott h megkerdezze mitortent, de mire a nappaliba ert, dobtam neki oda a tesztet... :) juuuj de orulunk!!
A clear blue nekem nagyon korán kimutatta. Nyugodtan lődd el, ha ennyire kíváncsi vagy :)
Egyébként hasonló volt nálam is. Egy reggel arra ébredtem, hogy szúrkál a hasam. Egyszerűen tudtam, hogy terhes vagyok, sose volt semmilyen menstruációs görcsöm vagy egyéb tünetem.
Ja, és elsőre sikerült...
További ajánlott fórumok:
- A terhességet mind a 9 hónap alatt kimutatja a teszt?
- 3napos késésnél nappali vizelet is kimutatja a terhességet?
- R.nagy uterus afv-ben.Néhány nappal a beágyazódás után lehet ilyen eredménye a nögyógyászati vizsgálatnak?
- Ha a környezetemben allergiás vagyok valamire, a teszt kimutatja, hogy mi az allergén, de elkerülni nem tudom, akkor hogyan kezelik?
- 7 nappal a repesztő injekció után középen méhszurkálás igen intenzíven. Lehet ez beágyazódás?
- Ha valaki beágyazódás után pár nappal elvetél, annak vannak jelei?