Testsúlyrendezés a Nagyböjt időszakában (beszélgetős fórum)
Igazad van, én sem mondjuk az alma vagy a banán gyümölcscukrára gondoltam, vagy a krumpliban levő keményítőre, hanem a cukorra, akármilyen formában is kísértene.
És ennek tök mindegy, hogy reggel, vagy délelőtt fogyasztja az ember, mindig rossz.
Valami ilyesmi mozgolódik bennem is,csak szénhidrátokkal.
Nem ártanak azok,csak testkontrollosan kell enni őket és persze nem csak azt:)
Nagyon misztikusan hangzik, amit írtál...Várom, mi is ez.
A heti egy léböjtöt egyébként én is tervezem továbbra is, szóval nemcsak terv, hanem konkrét elképzelés, ahogy eddig is volt - ezen a héten csütörtökön, addigra elfogynak a húsvéti dolgok is.
Meg a szénhidrátokat kellene drasztikusan leredukálnom.
:)))
Sose bánd:)
Épp most gondolkodom,valami nem is tudom miben ,majd jövő héttől...de még semmi sem tiszta:)
Nem léböjtre természetesen,vagy csak egy-egy napra esetleg közben.....na majd ha valami konkrét lesz akkor leírom:))
A böjtöm elmúlt, nagypéntekkel zártam, a tiszta léböjt 3 nap volt, ezenkívül 2 nap fehérjeturmixszal dúsítva, plusz felvezetés, levezetés. Kilókban szinte semmi "eredmény", de nem is ez volt a lényeg.
Sajnos tegnapelőtt meg tegnap a fagylaltozás ördöge elcsábított.
Igen tudom.
Tapasztalat!:)
Még később is,de épp ezért nem is mondom igazán a környezetemben senkinek:)
Tudom, és köszönöm.
Ez egy -rosszul sikerült- vicc akart lenni.
Jó, ha az embert kicsit a külső "elvárások" is támogatják.
Egyébként ezért írtam csak a második nap, mert még az elején mindenfajta negatív hatások jöhetnek, még nem olyan biztos az egész.
Dehogy:))
Nem annak szántam,csak támogatásként,ha szükséged lenne egy kis ...nem is tudom mire:))
Szia,
ez most olyan volt, mint a Big Brother féle fenyegetés:" Vigyázz, figyellek ám"...
(Haha..)
Most úgy látszik AZ A PILLANAT volt, amiről egyszer beszéltünk. Persze el ne kiabáljam.
Ez nem rossz a szervezetnek rövid időn belül ennyiszer böjtölni?
De egyébként gratulálok az egész nagyböjtödhöz.
Most meg majd lassan jönnek a tavaszi zöldségek és gyümölcsök, örömünnep lesz az életed.
Én a földiepret várom már nagyon, itt Ausztriában vannak nagy eperföldek, és személysen lehet menni, szedni (és persze enni is közben, nincs előtte-utána mázsálás).
Meg a cseresznye a kedvencem. De azt lopni kell a szőlőhegyen. Pontosabban a gazda hozzájárulása nélkül leszedni azt, ami úgyis a madaraké lenne. Nem szól érte senki.
:)))))
Sok erőt hozzá,figyellek ám!:))
Lehet ,hogy én is csinálok még pár napot addig:)
Sziasztok, tegnap kezdtem a nagyheti böjtömet. Tegnap glaubersós vízzel indult, kb. 5-5,5 liter folyadék, zöld-, matetea, víz, és frissen préselt grapefruitlé, ma reggel volt egy beöntés, ma alma-sárgarépalé lesz. És citromlés víz, meg a teák.
Egy percig sem voltam éhes, valószínűleg a sok folyadék meg a hashajtás miatt, vagy az égiek segítettek.
Nagypéntekig tervezem, de húsvétkor sem lesz sonkás dorbézolás, a felépítés jövő hét kedd-szerdáig tart. Még szerencse, hogy itt nincs locsolkodás.
Tegnap futni is voltam 45 percet este.
Fákat tudnék gyökerestől kicsavarni.
Szép napot mindenkinek.
Helyzet jelentés:))
Most már bizton állíthatom,hogy a nagyböjt életemben először sikerült:D
Már mindent eszem,kivétel húst,szóval már a tejtermékeket is vasárnaptól,már ha az az egy sajt evés annak számít.
Köszönöm a támogatást:))
Mindig úgy csinálom:)
Mazochista vagyok....olykor,néha:))
Ja,lehet!!:)))
Azért csak böjt után is folytatom,ha kitart a lendület,ki tudja,talán még egyszer leszek annyi mint "fiatalkoromban",hogy stílusos legyek,a ma esti hangulatomhoz.:)
Nehogy azt hidd:)))
Mivel a nagy része onnan ment le ,ahol amúgy sem volt annyira szembetűnő,és az összes felesleg ott maradt ,5-7 kiló egyben a pocakomon:)
Oh ,ha körte volnék.....:))),akkor ez a plussz eloszlana ,és remekül néznék ki evvel a felesleggel is:))
További ajánlott fórumok:
- Mikor a fogyókúra karácsony időszakában is tart...
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Miért kell fejni a mellet szoptatás időszakában? Hány hónapig kell ezt csinálni? Ki hogy csinálja, és miért jó ez?
- Hogy lehet leküzdeni az érettségire való felkészülés időszakában a feszültséget?
- A nap melyik időszakában ideális anyatejet fejni?
- Az év mely időszakában jó a fejes káposzta káposztás tésztához?