Ez genetika,ha van rá hajlamod repedni fog a bőröd,persze azért nem árt kenni,mert nem mindegy,mennyire repedsz.Nekem is lett 5-6 pici csíkom,már észrevehetetlen,de ismerek olyat akinek 5 éves a gyereke már,és tiszta fehér csíkos a hasa :( amúgy sima babaolaj,más nem kell,de mindenképpen olaj legyen,és ne krém.Drágát sem érdemes venni,egyik sem jobb,hiába ígérik.
Én babaolajjal kentem a pocit,semmi mással.Nincs egy repedés sem a hasamon.Szerintem az segített és nem genetikáról van szó,mert a cicim viszont megszakadt,azt nem kentem.
Én körömvirág krémet használok. De bármilyen zsíros krém jó elvileg. Mellesleg, ha hajlamos vagy rá akkor szinte mindegy. Nekem is olyan a hasam, de nem tudok mit tenni :S
Olivaolajjal kenegesd. Bár nekem nem hajlamos striára a bőröm, a barátnőim leginkább ezt használták. Sok sikert! (bár sajnos hiába kened óránként, valamennyire biztosan striás leszel, ha hajlamos vagy rá :( )
Milyen testápolót használtok/használtatok a terhesség ideje alatt, hogy ne szakadjon meg a bőrötök? Nekem sajnos szakadásra hajlamos bőröm van és nagyon tartok tőle, hogy csúnya lesz a hasam.