Terhesség? (beszélgetés)
Megjött a menstruációm de 2 szer is nagyobb alvadt vérdarab jött el tőlem
Az mitől lehet szerinted?
Még eddig nem jött meg
Holnap tesztelek
Jövőhéten szeretném a tesztet elvégezni
Vasárnap kéne elvileg megjönni a menszeszemnek de majd kiderül
Nagyon szépen köszönöm válaszod
Pusztán csak kíváncsiságból ,,miért,,itt annyira szeretnél válszokat,,pedig nem tudhatjuk:))
Úgy meg azért ott lenne előtted.
Sziasztok hó elején volt peteérésem párommal többször is együtt voltunk 3 napja feszül a mellem fáj hasam aljába szúródik ha elolvasok egy verset és ha úgyvan sírok rajta valamikor csak nevetek azon is amin nem kéne szerintem, hőm 36,7 °C fok azt mondta a védőnő lehet a beágyazódás jelei is.
Szerintetek sikerült a baba? Volt valakinek ilyen tapasztalata? Előreis köszönöm szépen a válaszotokat!!
Sziasztok hó elején volt peteérésem párommal többször is együtt voltunk 3 napja feszül a mellem fáj hasam aljába szúródik ha elolvasok egy verset és ha úgyvan sírok rajta valamikor csak nevetek azon is amin nem kéne szerintem, hőm 36,7 °C fok azt mondta a védőnő lehet a beágyazódás jelei is.
Szerintetek sikerült a baba? Volt valakinek ilyen tapasztalata? Előreis köszönöm szépen a válaszotokat!!
Sziasztok. 18hetes terhes vagyok,de semmi tünet,külsőleg sem,belsőleg sem.hasam betudom húzni és mozgás sincs.genetikara nem kúldtek,hanem egy újabb ultrahangra.ezek miért vannak?
Illetve epilepsziás vagyok és ez befolyásol valamit?
Sziasztok!
40 éves vagyok párom 38. Nagyon szeretnénk babát. December 22én volt meg az utolsó ciklusom- január 4én voltunk együtt akkor volt peteérésem. Következő ciklus január 18án várható.
Két kérdésem lenne!
1. 40 évesen van még reményem anyának lenni?
2. Terhesség kimutatása előtt, van bármiféle tünet? Vagy olyan jel, ami arra utal hogy baba úton van?
Sziasztok.
Kérlek segítsetek. Az első teszten halvány csík jelent meg.
A második fehér..
Ez mit jelent?
Nagyon szeretnénk Babát.
Nem tapasztaltam ilyeneket eddig
Ma pedig igen
Ez az hogy rendszeresen 25-26napra jön mindig meg, most pedig első alkalommal hogy próbálkoztunk másnapra megjött.
A pláne hogy sose az éveim alatt (mióta mensizek)
-hányingert
-koncentrációs zavart
-hőhullámokat
Sziasztok.
Segítséget, vagy tapasztalatra lenne szükségem.
Babát szeretnénk a párommal, tegnap szeretkeztünk és mindketten elélveztünk.
Ma pedig éreztem hogy görcsöl az alhasam, és "megjött" de 20-dik napra ami nem tudom hogy normális-e hiszen minden hónapban normális ciklusban mensiztem.
Esetleg valaki tapasztalt már ilyet magán?