Sziasztok.Én még csak ma regisztráltam,és nem tudok uj forumot indítani ezért ide írok.Nekem is tegnap reggel volt vérzésem és rögtön mentem orvoshoz.Megvizsgáltak és élő terhességet állapítottak meg.a 6-7 hétben vok.Kaptam utrogestan kapszulát.Ma reggelre már nem volt vérzésem.Feküdtem egész nap és most délutánra megint van.Görcseim nincsenek.Mit tegyek?Köszönöm ha válaszoltok.Első baba lenne.
Én is véreztem a 20. hétig, de sosem volt semmi gond szerencsére. Azért a helyedben azonnal elmennék a dokihoz, még ha nincs is alhasi fájdalmad, akkor is.
Vérzés sok mindentől lehet,ha elolvasod a napolomat akkor abbol kiderül hogy nekem 9 hetesen volt egy nagyon nagy bevérzésem és eltartott 16hétig,nem vetéltem el pedig csak másfél cm mult a baba élete.de minél elöbb orvoshoz,nem játék,lehet vetélés jele,de megannyi bacis nyavaja jele is,ma ovroshoz.
fiam 4 éves és vele 12 hétig véreztem és még 6 hónapos terhesen is megjött,De azért most megint megilyedek.Kapom az utrogestán kupot mert március 13-16.ái kórházba voltam pecsételő vérzéssel de akkor azt mondták semmi baj pihenés és utrogesztán.Erre most még is megilyedek :(:(:
Ne aggódj én is azt hittem vetélésem van,de mondta a doki,hogy akkor egésszen sok vér és élénk piros darabos valami lett volna.Sterintemsemmi gond nincs,de azért pihengess.
Sziasztok lenne 1 nagyon fontos kérdésem .Ma a frássz jött rám pisiléskor.Akkor vettem észre hogy vérzek.8 hetes terhes vagyok és ma kellett volna egyébként megjönnie.Nem görcsölök semmi bajom észre se vettem pisilésig hogy vérzek.Akkor is csak a bugyimon láttam a foltott.Ez normális vagy nem az???Nagyon megilyedtem.Holnap kell mennem ultrahangra.Előre is köszi aki válaszol nekem.