Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt? (beszélgetős fórum)
Szia!
Köszönöm szépen !
Azóta megjött.
Ugy hogy nem vagyok terhes.
Sajnos......
Sziasztok!
Segitsetek légyszi!
Aprilis 8 án volt meg a mensim.
Április 16 án voltunk a párommal egyűtt.
Ő kivette úgy ment el.
Aztán vissza tette.
Aztán egyűtt voltunk még aprilis 24 én de akkor már belém élvezett.
Most május 4 én kellett volna h megjöjjön.
5 én jött meg.
Szerintetek lehetek igy terhes?
Orvoshoz még nem mentem.
Még tesztet sem csináltam.
A mensim az lassan elmullik.(2 nap után).
Válaszotokat előre is köszönöm!!
Sziasztok remelem meg van itt valaki :)
Nekem eleg hosszu tortenetem van ,megprobalom roviden ,aki tud legyszi segitsetek:)
23 eves vagyok kb masfel eve probalkozunk a parommal hogy sikeruljon a baba. Volt mar olyan hogy 20 napot kesett ,teszteltem is aztan semmi.egy honap kimaradas utan aztan megjott.most sajnos olyan problemank is jott a tobbihez,hogy a parom tavaly nyar ota csontvelo elegtelensegben szenved (hasonlo egy leukemiahoz) aztan eleg sulyos gyogyszereket szed. Azota meg csak decemberben voltunk egyutt amikor mar javultak az eredmenyei.dec 17-23 ig vt korulbelul az a het amikor lehetett probalkozni. 20an es 21en i voltunk egyutt.
Aztan tegnap hajnalban megjott.de elotte nagyon faradt voltam minden nap ,furcsa szulkalodasokat ereztem a hasamban egesz nap amilyet meg soha.de nem volt menstruacio elotti hasfajasom...semmi olyasmi mint ami szokott azelott mielott megjon... Nagyon furcsa volt ez a szurkalodas.aztan tegnap este is nagyon rosszul voltam hanyingerem volt a melegszendvicsre ra sem tudtam nezni. De mara mar olyan keves versezem van ahoz kepest amilyennek lennie kellene.
Lehet kicsit osszefuggestelenul irtam ne haragudjatok.ha valaki tudna valami jo tanacsoz adni megkoszonnem:)
Köszönöm. :(
Ma megjött a szombat délelőtti progeszteron szint eredményem: 2,56, miközben 60-80-nak kellett volna legalább lennie. :(
Szóval esélyem sem volt... :(
Sziasztok,
jár még erre valaki...?
Alacsony a progeszteron szintem, és már nem huszonéves vagyok. Még a télen elkezdtem barátcserjét szedni, attól megszűnt a ciklus előtti barna pecsételés.
Kedden pozitív lett a teszt, aznap kellett volna megjönnie, de meg sem vártam, hogy kimaradjon, annyira erősek voltak a tüneteim (émelygés, mell- és alhas-feszülés).
Egyből (másnap) rohantam (privát) dokihoz, mert progeszteron aggasztott.
Azt mondta, csináltassak vérképet, nézessem meg a progeszteront, és ha alacsony, majd ad gyógyszert.
Tegnap együtt voltunk a párommal, utána kicsi rózsaszínes valami jött ki belőlem. Ma elkezdtem vérezni rendesen, mintha menstruálnék, annyi csak a különbség, hogy nem görcsöl a hasam, pedig mindig szokott.
(Ja, prog. szintet nézetni csak ma jutottam el, mert csütörtökön szabin volt a háziorvosom, a helyettes aznap már nem rendelt, csak pénteken, és ő mondta, hogy prog-t nem néznek szerinte, így ma mentem el privát laborba.)
Délután, mikor elkezzdtem vérezni, még pozitív volt a teszt, de gondolom, csak azért, mert még nem ürült ki a HCG a szervezetemből, de ennek a terhességnek gondolom annyi, vagy szerintetek van még esély?
Szia. Nem most írtál, remélem sikerült azóta össze hozni a babát.
Nekem a lányomnál fél napot volt meg. Abból jötem rá hogy terhes vagyok. Most az orvos szerint az utolsó mensimnél már terhes voltam pedig nem volt semmi másként úgyan úgy volt meg mint mindig nem is gondoltuk hogy terhes vagyok. Meg is lepődtünk, az első uh úgy számolgadtuk még 8 hetes sincs a baba majd ki derült hogy màr 9hetes terhes vagyok. Azóta eltelt 18 hét most 27 hetesek vagyunk és minden oké.
Sziasztok! Másfél napig tartott a menstruációm, (normálisan véreztem) előtte és utána,2-2 napig csak barnázás. Egyébként mindig 26 naposak, és pontosak a ciklusaim, és 5 napig szokott tartani, erősen. Szerintetek, lehetek terhes?
Baba projekben vagyunk, így örülnék, ha bébi lenne, de semmi egyéb jelét nem érzem, talán egy picit feszül a mellem, de nem nagyon. Ma néztem az ovulációs mikroszkópomat, félig páfrányos képet mutat folyamatosan...Viszont tegnap teszteltem,(29. napon) az negatív lett..Jövő héten megyek nőgyógyászhoz, de addig hátha tudtok valami okosat mondani...Előre is köszi! :)
Szia!
Ha kétségeid vannak csinálj egy tesztet! Hátha...
Sziasztok
Sajnos ismét megjött a havim igy már nem reménykedek :( A tesztek amiket eddig csináltam negativok voltak:( Mondjuk a remélny hal meg utoljára nem adjuk fel ja jönni nakar jönn ( igaz nagyon jó lenne )Most megprobálkozunk a Méhpempövel hátha rásegit:)
Szia!
Utánna derült ki 4 hó után, hogy babás vagy??A mensid ugyanolyan volt, mint előtte??
Nekem 2 gyerekem van, rögtön tudtam mind a kettőnél, hogy babás vagyok!
Most nem is értem mi van a mensivel, bár már a márc.se volt normális! 23.napon pár csepp, aztán 3 napig semmi, utánna 2 nap vérzés!
Én is állandóan fáradt, álmos, ideges vagyok!
Azt hittem a stresz, vagy változó kor miatt!
Babára nálam én sem gyanakszom!
Szia!
Csináltál tesztet? Mióta ilyen rövid a mensid?? Más változás, émelygés, stb.?
További ajánlott fórumok:
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- A menstruáció 4. napján mennyi esély van terhességre?
- Volt valakinek menstruációja terhesség alatt, illetve menstruáció szerű vérzése?
- Lehet terhesség, ha a menstruációs jellegű panaszok(amelyek a terhesség jelei is lehetnek)már a menstruáció előtti napokban is jelentkeznek?