Terhes naplót kezdtem el vezetni. Bár még nem vagyok... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Kívánom hogy minél előbb sikerüljön és el tudd kezdeni a naplód babával kapcsolatos részeit is kitölteni🤞🏻😉
Az elején én is elkezdtem de kb a kilencedik hónap után már nem volt energiám csinálni…. vagy csak lusta voltam🤔ki tudja😂
Sajnálom a veszteségedet!
Drukkolok, hogy sikerüljön! 🙂
Sajnálom, ami történt, kívánom, hogy a következőnél minden rendben legyen.
Igen emlék, gyakorlatilag a babanapló is képekkel, apróbb információkkal, amiket amúgy talán el is felejtenénk. Először csak magunknak, aztán majd később a lányaimnak szánom. Mondjuk én ilyen vagyok, hogy szeretek ezt azt eltenni emlékbe, van mindkettőnek egy kis ládikája, amiben gyűjtöm.
Köszönöm 🙂.
Hát nagyon izgatott vagyok, úgyhogy azért is határoztam el, hogy az első előtti pillanatoktól (ovu tesztek 😄) vezetni fogom és mindent dokumentálok. Egy jó vastag kemény kötésű gumicsíkkal zárható noteszt vettem A5-ös méretben, hogy biztosan beleférjenek majd az ultrahang képek is. Szóval lehet túlzásnak tűnik, de nem baj, ez nekem öröm, a lelkemnek jót tesz , úgyhogy így csinálom 🙂.
Biztosan szép lesz a tiéd is ha kész lesz, bár igazából ez inkább egy csodás emlék. Én minden pillanatàt a várandósságnak meg akarom élni, le akarom jegyezni. Azt is ami jó , azt is ami kellemetlen, és az érzéseket amik majd bennem lesznek. Sajnos pár hónapja vesztettem el a kisbabáimat, és semmit nem tartottam meg, se egy tesztet, se egy ultrahang képet (lelkileg így volt könnyebb) és most újult erővel másképp akarom csinálni 🙂.
További ajánlott fórumok:
- Ma kezdtem!
- Szerinted be kéne vezetni a magyar iskolákban is az egyenruhákat? Jó ötletnek tartanád az egyenruhát?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- 7 hetes terhesen vérezni kezdtem. 1 hete tart, valaki tapasztalt már hasonlót?
- Lehet egyszerre több naplót vezetni?
- Hol, mennyiért lehet olyan naplót venni, amit a terhesség alatt vezethetsz? (Nem olyat, ami meg van írva, és kiegészítgethető maximum.)