Tepes Ibi szeretné összegyüjteni barátait, de új arcokat is megismerni (beszélgetés)
Szeretek vitatkozni, érvelni, erre feladod?
Béke veled:)
Ok, akkor ezt megbeszéltük. Béke veled Mágnes. Végülis te tudsz vonzani is, nem csak taszítani.
:-)
Örülök, hogy ennyire érdekelnek a hozzászólásaim, bár az okát nem értem.
Nem írtam, hogy önző vagy, valamit félreértettél.
Én a megalomániásra tippeltem.
Köszi a dinnyét, szeretem:)
Mágnes!
Te egy majdnem normális nő vagy. Miért nem tapadsz másra. Lehet, hogy valóban onző vagyok, de unom a depresszív hozzászólásaidat. Ugye megérted? Kérlek menj pihenni. Hidd el segít az alvás.
Babica, magasra dobtad a labdát. Én kedvelem Ibit és nem tartom annak, amire te utalsz. Bevallom magamat sem gondolom olyan rossznak, de mint véleményt elfogadom amit írtál.
Önző lennék? Lehet. Sajnos azonban a te soraid is valami hasonlóról tanúskodnak. Szerintem te is dinnye vagy mint a mi Pestánk. :-)
Gyerekek!
Veszekedés leáll.Ez Ibike barátainak fóruma.
Ibike majd jön ha akar.Tudja ő,mit csinál.
Kedves Charleman!
Bár roppant intellektuálisak a megnyilvánulásaid,de leegyszerűsítve, csak egy kérdésem marad.
Miért gondolod, hogy Neked kell megvilágítanod Ibi problémáinak hátterét?
Egyáltalán honnan az ötlet, hogy Neki a vegyesházassággal bárminemű problémája lenne?
Nem gondolom, hogy bárkinek, aki néhány szót "beszélt" Vele, evvel gondja lenne.
Kedves Pistám!
Nem tudom honnan vetted ezt a veretesen megfogalmazott gondolatsort, amire éppen válaszolok neked. Én kedvelem az Ibit. Ezzel szemben túl ritkán nézek fel a hoxára ahhoz, hogy valakit zavarjak. Természetesen te azt gondolsz amit akarsz, és amire szellemi képességed lehetőséget enged. A leírtak okán nem hinném, hogy az Ibinek bármi problémája lett volna velem.
A románok életével igen keveset foglalkozom. Ezzel szemben -Ibi bejelentését követően- igyekeztem megvilágítani az ő esetleges problémáinak hátterét, hogy így a te megértésedet is segítsem. Az okfejtésem elolvasása bizonyára tágította a perspektívádat (már ha érted amit mondok), tehát szerintem nem volt felesleges.
Ibinek pedig minden jót egy megváltoztatott nicken.
Szervusz Pistám.
..olyan hévvel bizonygatsz dolgokat.:)
A tények előtt meg kell hajolni.De az emberek élik a maguk életét,kultúra ide,vagy kultúra oda.Mindenki a maga lehetősége szerint.Ez mindenhol így van szerintem.
Nem értelek... Miért gondolod, hogy haragszom? Ha teszel egy ténymegállapítást, ahhoz szerinted harag kell. Ha úgy nyilatkozik valaki, hogy például a románokat kultúrális szakadék választja el a magyaroktól, ez nem harag kérdése.
Az Erdélybe beszivárgott hegyipásztoroknak semmilyen anyagi, szellemi kultúrája nem volt a XV. századig. Ebben ne érezz haragot, ez száraz tény. Kultúrális életük nem a Regátban kezdődött, hanem magyar területen. Nyomdájuk nem lévén, első könyveiket is nálunk kellett kinyomtatniuk, hogy egyáltalán a népességük 10%-át megtaníthassák írni-olvasni.
Ezek tények, itt semmilyen haragról nincs szó.
Ez igaz. Az indiaiak például kézzel esznek. Afrikában sem ritka, és a beduinok sem használnak evőeszközt.
A tatárok sem fürdenek. Inkább faggyúval kenik be a testüket a bolha, tetű, és egyéb férgek csípése ellen. Ha innen nézzük, akár a románokat is kultúrlénynek nevezhetjük. Vagy mégsem?
Szerinted miből ítélhető meg egy ember?
Köszi a finom kávét :))
a dolgok pedig azért vannak,hogy megoldjuk őket:)nem?...jó,jó tudom,tudom könnyű mondani...
Jó reggelt Ibike!
Ne gondolj a múló időre...játszani mindíg jó.:)
További ajánlott fórumok:
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- Mit szólnál, ha egy 44 éves nő akarná elfoglalni a 43 évi házasság alatt összegyüjtött javaidat a férjeddel /73 éves/ együtt?
- Fadzsr és egyéb muszlim imádságokat, imaszöveget szeretnék megismerni
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Nem akar megismerni a párom családja, mit tegyek?
- 2013-ban is szeretnél új arcokat megismerni?