Tényleg jobb egy olyan pasi aki tapasztalt baj, ha kezdő? (beszélgetés)
Felszínesen gondolkodnak azok a lányok, akiknek csak a tapasztalt pasi kell, vagy maguk is kezdők.
De gondolom nem úgy kezdesz ismerkedni, hogy rögtön elmondod magadról, hogy kevés tapasztalatod van.
Ha valaki megismer majd és megszeret, annak nem ez fog számítani.
A paraszt beszólogatókra meg ne figyelj oda.:)
(lsd.: lentebb)
Szerintem egy tapasztalt nőnek nagyon is jó egy tapasztalatlan pasi. Őt legalább úgy alakítja, ahogy akarja. Nekem volt ilyennel dolgom és hihetetlenül jó volt vele, miután "megtanulta" nekem mi a jó.
Persze a tapasztalatlan lányoknak valószínűleg inkább tapasztalt pasi kell...
Jó reggelt brenor!
Ugye tudod, hogy ez egy női portál?
Ott kaptál már válaszokat?
Nem mindegy, kinek mi a véleménye?
Miért nem a tapasztalásra alapozol?
Vagy itt akarsz kósza numerákra vadászni?
Rólam lenne szó, nem volt még barátnőm, mert nem adódott olyan lehetősége, hogy legyen párkapcsolatom, pedig már húszas éveim közepénél járok. 19 évesen kezdtek el igazán érdekelni a lányok, aztán 20 évese koromban halt meg anyukám ami miatt több évig depressziós voltam és kicsit válogatós vagyok, mert nem tudnék bárkivel együtt lenni.
Engem az idegesít, hogy vannak olyan lányok akik nem kezdenének tapasztalatlan pasival, mert nekik kell az, hogy tapasztalt legyen valaki. Több ismerősömmel beszélgettem erről a témáról és többen elmondták nekem, hogy nem a tapasztalatok miatt lesz valaki jó partner és jó szerető. Mégis vannak olyan lányok akik állandóan a tapasztalatok fontosságával jönnek. De akkor miért van az, hogy némelyik lánytól azt hallom, hogy a tapasztalatlan pasijával sokkal jobb volt a szeretkezés, mint az exével akinek már volt előtte kapcsolata. Most akkor mi van?
Amúgy én úgy gondolom, hogy aki emiatt hajtja el a másikat, az nem normális. Gyakorikérdesen is feltettem egy hasonló kérdést és eléggé lehurrogtak.
További ajánlott fórumok:
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik?
- 40 felett a klasszikus tényleg jobb, mint a csupasz?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Szándékosan híztam a pasim kedvéért, tényleg jobb így, vagy fogynom kéne?
- Ha egy pasi sokáig nem nyúl magához, tényleg több energiája van és jobb erőnléte?