Tényleg igaz, hogy a mobilinternettel nem lehet webkamerát használni, ha a legkisebb lefedettség környékén lakunk? (beszélgetés)
Nekem Pannonos van, semmi bajom nincs vele, azt mondták, hogy nekik van a legjobb lefedettségük most Magyarországon.
Ha EDGE van, az nem a legkisebb, de nem is a legjobb minőség, de kamerázni tudsz vele, max. tényleg egy kicsit akadozhat...:(
Szia!
Tudtommal a webkamerázás nem függ a lefedettségtől, ha működőképes interneted van, akkor kamerázni is tudsz.
Persze ha esetleg lassú a sebessége, akkor lehet, hogy szaggatni, akadozni fog a webkamera képe, de ez a sávszélességtől függ, nem pedig a lefedettségtől. Egyszerűen próbáld ki, szerintem működni fog :)
Sziasztok Lányok!
Már megint bajom van,most éppen a mobilinternettel,T-MOBILOS,mobilinternetem van,Somogy megyében,Szenyéren lakom,a számítógépes szaki,aki megcsinálta az internetet,azt mondta,hogy nem fogok tudni vele webkamerázni,mert ahhoz,sokkal nagyobb lefedettség kell,de viszont,ha az ikonokra ráirányítom a kurzort,akkor a következőket írja ki.Vezeték nélküli hálózati kapcsolat:Jelerősség :KIVÁLÓ,Kapcsolódva:T-mobile edge:NAGYON JÓ JELERŐSSÉG.Most azt szeretném tőletek megtudni,hogy ez nem azt jelenti,hogy minden feltétel adott ahhoz,hogy tökéletesen tudjak kamerázni,?válaszotokat nagyon várom,és .nagyon szépen köszönöm,ha tudjátok,hogy esetleg mivel lehetne javítani a helyzeten,ha így nem lehet kamerázni,legyetek szivesek azt is megírni nekem.Nagyon szépen köszönöm:Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha lenne az oviban webkamera, benéznél, hogy mit csinál a gyereked?
- Milyen mobilinternetet tudok használni?
- Fényképezőgépet hogy tudom webkameraként használni?