Tényleg igaz az, hogy ha megvan a menzesz, akkor a hajat festeni nem érdemes? (tudásbázis)
Na szóval befestettem a hajamat, nagyon szépen befogta a hajfesték. Fahésbarna szinüre festettem, nagyon szép szine, lett legalábbis nekem tetszik.
Be is száritottam, de mivel nem vagyok nagyon ügyes a száritásban, még be is csavartam. Ugyhogy nálam ezekszerint nem okoz problémát, hh
:)
Ez egy olyan kérdés,ami vidámabbá tette a napom:)
:DDDD
Elképzelhető, hogy valamikor réges-régen, még amikor más volt az összetételük a festékeknek...vagy amikor még nem volt betét és és a vattában erjedt a cucc, és még a festék szaga sem vette el a szagot, úgy gondolták, inkább neeee.
Akkor azt gyanítom, hogy az orvosi gyakorlat eltérhet.
Én holnap megyek megnézetni a fogaim, és 2 húzás biztos lesz (remélem, több nem). Már előre sajnálom magam :'( Tegnap annyira nem is kívántam a diót, de ahogy a többiek ették, betömtem egy marékkal, mert ez nem fog menni egy darabig, ha nekiállunk a procedúrának.
Csak vérzéssel járó beavatkozások nem lehetnek akkor, az viszont igaz!!
Egyszer akkor kellett egy benőtt körmöt sebészileg megoldani, ez már sok-sok éve volt, és nem tudták elállítani a vérzést a lábujjamból, bent fogtak másnapig... EGyre több nyomókötést kellett rárakni, különböző injekciókat kaptam, és hosszú órákon át erősen folyt a vér az ujjamból...
"Akkor" is befogja a hajat a festék!!
Volt már, hogy még volument is akkor tetettem bele a hajamba, és az is megfogta tökéletesen... Ez hülyeség, nem tudom, ki találta ki!!
En ugy hallottam, hogy ebben az esetben nem fogja jól be a festék a hajat.
Vagy csak ez is kitaláció?
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- A ducibb illetve nagyobb fenekű és magasabb nőknek tényleg nagyobb méret kell a szex élvezéséhez?
- Az tényleg normális, ha márciusban szültem (császároztak), és még nem jött meg a menzeszem?
- Terhesség alatt tényleg nem szabad hajat festeni?