Teljes mértékben megbízok a férjem hűségében. Ez kölcsönös.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nos, egyszer ezt én is kijelentettem, mert valóban hittem a hűségében.
Aztán az orrom előtt flörtölt egy jóval fiatalabb lánnyal.
Egy év múlva meg is csalt.
Utólag végiggondolva, rájöttem, hogy ezer jele volt, hogy a hűségről más az elképzelésünk.
Soha többet nem teszek ilyen kijelentést, ma már tudom, hogy a Sors nagy tréfamester.
HA jön
En mar leszalltam az unikornisrol az eddigi tapasztalataim alapjan meg nem kell feltetlen megbizni
Nah de azt is elhiszem ha valaki megbizik, ez csak en vagyok
Kedves FI!
És ez maradjon is így!
Lehet olyan a habitusod, hogy nem mernek erről előtted beszélni.
Ez még nem is az iskolázottságtól függ, megcsalja a takarító és a kórházi igazgató is a párját. És örüljön mindenki, ha nem a saját nemével hetyeg a párja, nem a médiából kell megtudnia, hogy honnét ereszkedett le a hátizsákjával, kisgatyában.
Te is itt élsz, csak ami a 4 fal közé tartozik, azt nem mindenki osztja meg a legjobb ismerősökkel se.
Tévében is mennyit hallani hogy a szomszédék milyen szépen éltek, milyen szépen nevelték a gyerekeket, aztán min t derült égből villámcsapás derült fény az aljasságokra.
Van ilyen.
Itt vagyok erre jó példaként mindjárt én.
Nők körében én mindig gátlásos voltam, de hűséges..-))))))
Így legyen, ámen! De láttam én már karón varjút!
Ha annyi húszezresem lenne, ahányan azt mondták , őket biza nem csalják meg, de ugye mégis...milliárdos lennék.
További ajánlott fórumok:
- Felnőttként (kb. 30 évesen) milyen mértékben és meddig tűröd el, hogy a szüleid, a nagynénikéd, stb. beleavatkozzanak az életedbe?
- Az, hogy két ember találkozik, kölcsönösen egymásba szeretnek, az a szerencsén múlik, vagy a Sorson?
- A házassági évfordulónál a párok kölcsönösen meg ajándékozzák egymást vagy csak a férj a feleséget?
- Volt már valaki "bemérésen"?Candidás vagyok, eléggé nagy mértékben, ki lehet gyógyulni belőle valaha?
- Beteljesületlen kölcsönös szerelem érzése el tud múlni egy házas ember életében az idő múlásával?
- Lehet kölcsönös a szimpátia?