Telefonra Youtube. Segítsetek, hogyan? (beszélgetés)
Hmm. Alkalmazást van amit le tudok tölteni, pl a facebookot. Msn-t szerettem volna felrakni valahogy, de nem leltem rá sehol sem a neten, így maradt az ebuddy, amit szépen, egyszerűen fel is raktam, és ott időben lehet csetelni (nem kell újratöltögetni, hogy megkapjam az üzeneteket (a facebook alkalmazás-nál ez volt, és nagyon lassú is...)
Na szóval, nem biztos, hogy elég okos a telefonom. Nem android. Tudom, hogy a google-nak van egy klafa youtube alkalmazása, de ezt nem veszi az a készülék, olyan aranyos az oldal hogy magyarul kiírja, hogy ezzel a telefonnal nem megy. "Nem támogatott eszköz. Sajnos a készülék nem támogatja a youtube alkalmazást. :(" Ilyen cukin kiírja nekem a google!
Ha meg egyszerű zenelejátszóra akarok menni online, akkor "nincs elég memória" és nem tülti be az oldalt.... -_-'Megnéztem, van rajta külső memo és a készülék memóriája. Egyik 7.8 MB, másik 939.8 MB. Elég bóvli vacak ez, a maga idejében nagyon újdonság volt, de hát... Irigy vagyok az emberekre, mikor látom a papírvékony androidosaikat. És mindenhol ezt látom.
Azt már nem lehet mert nehany hete (honapja) letiltotta a youtube.
De lehet mast (mp3) letolteni mint alkalmazas a play aruhazbol pl.
a telefonodra külön youtube alkalmazást kell letölteni. be kell írni a keresőbe, hogy youtube for monbie. és ott kiválasztani, milyen porendszer van a telón.
amúgy milyen oprendszerű? android, windows mobike, symbiant
További ajánlott fórumok:
- Leteszem a mobilt. Inkább váltok vezetékes telefonra,...
- Az Alcatel 720-as telefonra rá lehet-e tölteni a POU-t?
- Viber alkalmazást milyen telefonra és hogyan lehet letőlteni?Lehetőleg csak az írjon aki segíteni is tud...És igen már körül néztem a neten
- Mobilnet feltöltőkártyás telefonra, Telekom, vagy Telenor, melyiknél éri meg legjobban?
- Régi és új telefon. Hogyan tudom átvinni az adatokat az új telefonra?
- Telefonos játékot hogyan tudok a számítógépről bluetooth-on átküldeni a telefonra?