Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tejfölös - rakott hús recept

Tejfölös - rakott hús recept

A Tejfölös - rakott hús hozzávalói:
70 dkg krumpli
50 dkg hús / bármilyen
1 fej hagyma
10 dkg bacon
mustár, só, bors
1 pohár tejföl
10 dkg reszelt sajt


A Tejfölös - rakott hús elkészítési módja:
A tepsit kikenem olajjal. A krumplit felkarikázom, ennek a felét lerakom a tepsibe, megsózom, fél fej hagymát felkarikázok, rászórom a krumplira. A hússzeleteket kiklopfolom, megsózom, sorba rárakom a krumplikra. Megborsozom, mustárt teszek rá, majd befedem vékony szelet baconnal. Erre ismét fél fej hagyma felszeletelve, majd a krumpli másik fele. Egy pohár tejfölt ráöntök, és egy pici vizet öntök még alá, majd alufóliával letakarom a tepsit, és előmelegített 200 fokos sütőben 50 percig sütöm. Az alufóliát leveszem és reszelt sajtot szórok rá, majd addig sütöm, amíg rápirul. Kockákra vágva tálalom.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tejfölös - rakott hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook