Tejfehérje érzékenység felnőtt korban (beszélgetés)
Itt van, találtam róla képet:
De ahogy néztem, már van All in márkájú Vegaföl is. Lehet, hogy ez kb ugyanez, csak új a csomagolás. Nem tudom.
Ha pesti vagy, jó szívvel ajánlom a Tündértanyát az Üllői úton, nagyon sok mindent árulnak, sőt, már főznek is.
Mi még mindig diétán vagyunk.Lassan megszokom/elfogadom.
A tejfölt nem tudom helyettesíteni.Kapható vegaföl-ami detto olyan,mint a tejföl,de az szójás.Nem nagyon merem fogyasztani.
Ki mit használ e téren?:)
Nekem emésztési problémáim voltak...de...most jutottunk oda a dokival,hogy mivel minden más negatív,nézzük meg a tejfehérjét.Kb.2 hónapja nem ettem már tejtermékeket,ezért azt javasolta,hogy vezessem vissza másfél hónapig,s csak utána mehetek vérvételre.6 napig bírtam,de feladtam.Ma már nem ettem olyasmit,és jó is volt a napom.
Tesódnak kivizsgálták,vagy csak rámondták?
Nagyon sokféle laktózmentest lehet kapni, amivel ugyanúgy lehet főzni, sütni. Én főleg Lidlben veszem. legújabban még fagyit is azzal csinálok.
Ha nagyon nem jön össze, mert pl. rokonoknál eszel, lehet kapni a gyógyszertárban Lactase rágótablettát, ami nagyon jó, pláne ha a körzetivel feliratod, sokkal olcsóbb is
Ahh! Egyél húst meg krumplit, salátával, álló nap?
Szegénykém!
Hogy derült ki?
Tesómnak van/volt, illetve erre fogták, hogy a szája szegletében van egy folyton kiújuló seb. Most teljesen elhagyott minden tejterméket az étrendjéből. Javult neki, de teljesen nem tűnt el.