Teherbe eshetek menstruáció alatt? (tudásbázis kérdés)
igen, lehet rendkívüli peteérés
Igen.
A peteérés nem mindenkinél középidőben történik.
Hát én 2 cikket is olvastam ott doktor mondta hogy menstruácio alatt a fertözés veszély akkor nagy ha az imunrendszer le van gyengülve..
erre mondják: A hosszú élet ritka, főleg ha nem is vigyáznak rá....
ezt még az is tudja, aki "akkor" is csinálja!!
A menstruáció idején történő együttlétnek valóban vannak veszélyei. Ilyenkor ugyanis a méh nyakcsatornája nyitva van, bármilyen fertőzés sokkal könnyebben feljut a méhbe, illetve a petevezetőkbe, ahol esetleg komoly gyulladás is kialakulhat. Az is rontja a helyzetet ilyenkor, hogy a menstruáció idején a hüvelybe jutó vér a hüvely savas közegét megváltoztatja. Ez a tejsavas közeg viszont nagyon fontos tényezője a fertőzések elleni védelemnek. Ezek miatt a változások miatt okozhat a menstruáció alatti szexuális élet akár komoly gyulladásokat is. Ezen túlmenően az is felmerült, hogy az ilyenkor történő együttlét endometriózis kialakulásához is vezethet.
Dr. Ács Nándor
Egyébként a kérdés az volt hogy terhes lehet e a nö mensi alatt,nem az hogy mekkora a fertözésveszély.ezt már kitárgyaltuk szerintem..
Sziasztok.megcsináltattam vele a tesztet s azt mutatta ki,hogy nem terhes.lehet hinni benne???
Te valamit nagyon nem értesz:
nem azt cáfolták, hogy nem egészséges akkor, hanem csak anyit mondtak, nekik akkor jobban esik.
ez neked ne okozzon már gondot!!!!!!!
hát engem lehujjogattak, hogy már pedig jó dolog alatta mert jobb, élvezetesebb....
de hát majd rájönnek...
Nekem a nődokim azt mondta, hogy a menszesz alatti szex-el nagyon ronda fertőzéseket lehet elkapni még akkor is, ha gumit használ valaki. Ilyenkor sokkal érzékenyebb a szervezet a fertőzésekre és így a bacikat szépen felpumpálja a pasi a méhig, aminek csúnya gyulladások és meddőség is lehet a vége (valahogy így magyarázta, remélem nem írtam le érthetetlenül). Nem vagyunk állatok, mindenki kibírja havonta azt a néhány napot. Így részemről a menszesz alatti szex kizárt (főképp, hogy menszesz alatt is simán teherbe lehet esni).
Értem sok sikert ,mi nem akarunk nekem van egy lányom neki meg fia..
Nem védekezünk, de nekünk amúgy sem kell, mert már szeretnénk gyereket. Na nem őrült módjára, de ha jön akkor örülünk. :-)
Én is eü-t végeztem, de már rájöttem hogy sajnos sok olyan dolgot tanítottak ott, ami nagyon messze áll a valóságtól, vagy mondjuk úgy hogy a való élettől! Mert ott azt is tanultam hogy az anális szex az őrülten veszélyes... hát, Én pár dolgot felülbíráltam saját megfontolás alapján :)
De jo végre aki nem tartja undoritonak ,és ti sem védekeztek akkor..
Hajjaj, sokszor. Én nem tudok magamnak parancsolni olyankor.
Én is DDD ..És ti is csináltátok már akkor..
Nyugi, én is olyankor kívánom a legjobban, szó szerint megvadulok.
Manocska köszi én már most is másznék páromra már hüjének néz szerintem..
Nem tudom itt Angliába van e ez a fajta,de én itt már 4 félét probáltam 2 év alatt áááá mindegyiknek van mellékhatása.Itt ingyen megkapom a gyogyszert de akkor sem tudom szedni .
nem kizárt. ha rövid a ciklusod, akkor belecsúszhat a PÉ a végébe, ill. olyan is előfordulhat, hogy az orgazmus peteérést vált ki.
hát ha nektek nem az....
akkor csak egészségetekre.. ( ezt nem bántásnak írom )
nekem a legelső bevált már....
semmi se változott tőle és végre párom se szenved a gumitól...(YASMINELLE ezt szedem)
én peteéréskor és közvetlenül menstruáció előtt vagyok megbolondulva a "legjobb barátunkért", viszont amikor megjön, akkor nagyon nem, főleg az első pár napban, amikor görcsöl is a hasam. A vége felé már nem lenne kifogásom ellene.
Orrot turkállni meg böfögni nem illik szerintem,de értem mire irod hogy nem illik,Gusztustalannak tartod meg értem de én nem és párom sem.
Jo neked én probáltam sok félét de eggyik rosszabb volt mint a másik..
jó, rendben, csak mosolyogtató ilyesmit illemként olvasni.
További ajánlott fórumok: