Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Téged megvisel az óraátállítás? fórum

Téged megvisel az óraátállítás? (tudásbázis)

2013. okt. 29. 13:01
2013. okt. 29. 12:58

Már a harmadik fórum indul ezzel a témával :D

Ha gondolod, keresd vissza, és baromi sokat olvashatsz arról, hogy mások mit gondolnak :)

Sok sikert:)

2013. okt. 29. 12:58

Mivel most időt kaptunk, így nem visel meg, tavasszal rosszabb. Nem sok értelmét látom, olvastam olyan kimutatásokat, hogy annyit nem hoz a kasszába, hogy baromira megérje. Az emberi szervezet ritmusának meg nem igazán jó....szerintem.

Nálam akkor okozott problémát, amikor a gyerekek voltak kicsik, na nekik nehéz megmagyarázni előbb, vagy később keljenek, feküdjenek :(

2013. okt. 29. 12:57
Csatlakozom! Engem is nagyon megvisel, fáj a fejem, folyton fáradtnak érzem magam... Hócipőm tele az állandó állítgatással!
2013. okt. 29. 12:57

Tökéletesen :) Ha rajtam múlna, havonta 1x tekerhetnénk visszafelé. Spontán ébredek, mindennel időben elkészülök, munkahelyre nyugisan fél órával korábban beérek. Hosszabb estéken több dologra van idő, szóval a visszaállítás nekem nagyon bejön.

Na, az előre nem annyira.

2013. okt. 29. 12:56
Nem,sokkal szarabb dolgok is lehetnének ami megviselne...pl -20 fok,méteres hó,vagy árvíz,földrengés....
2013. okt. 29. 12:54
Mióta vissza kellett állítani az órát állandóan álmos és még fáradtabb vagyok, mint előtte. Egész nap úgy járok mint egy zambi otthon is és a munkahelyemen is. Nagyon nem szeretem ezt az oda-vissza állítgatást! Te hogy vagy ezzel?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook